INA generalni sponzor Zagreb Auto Showa

  • INA podržala povratak Auto Showa u Zagreb nakon osam godina izbivanja
  • Potpisan ugovor o generalnom sponzorstvu s Gradom Zagrebom

Zagreb, 17. veljače 2016.– INA je potpisala ugovora s Gradom Zagrebom o generalnom sponzorstvu 14. Zagreb Auto Showa i tako stala uz bok najzaslužnijih za povratak spektakularne međunarodne izložbe automobila, gospodarskih vozila, motocikala i prateće industrije na zagrebački Velesajam nakon osam godina. Ovogodišnji Zagreb Auto Show održavat će se pod sloganom „powered by INA CLASS“.

Ugovor o Ininom generalnom sponzorstvu Zagreb Auto Showa s Gradom Zagrebom je potpisao izvršni direktor PF Korporativnih poslova Ine, g. Tomislav Thür koji je tom prilikom izrazio zadovoljstvo što će INA biti među najzaslužnijima za ponovno organiziranje najznačajnije automobilističke izložbe na ovim prostorima: „Ljubitelji automobila dugo su čekali da opet u Zagrebu osjete spektakl koji pruža jedna ovakva atraktivna automobilistička izložba. Da bi spektakl bio još veći, uz Inino generalno sponzorstvo, pobrinut će se i naš originalni izložbeni prostor u obliku replike benzinske postaje gdje će posjetitelji moći dobiti sve informacije o Ininim visokokvalitetnim gorivima, mazivima i ostalim proizvodima.

Domaćin svečanosti potpisa ugovora o generalnom sponzorstvu, gradonačelnik Grada Zagreba, g. Milan Bandić zahvalio je svima koji sudjeluju i pomažu Gradu Zagrebu, Zagrebačkom holdingu i Turističkoj zajednici grada Zagreba u organizaciji ovogodišnjeg Zagreb Auto Showa: „Nakon poduže pauze ponovno su se ostvarili svi preduvjeti koji zagrebačkom Velesajmu omogućuju da ugosti ovako prestižnu manifestaciju poput Auto Showa. Događaj je to koji će pozitivno utjecati na zagrebačke gospodarske i turističke potencijale te u značajnoj mjeri pridonijeti imidžu Zagreba kao razvijene europske metropole.“

Ovogodišnji Zagreb Auto Show poduprt je od strane Međunarodnog udruženja proizvođača automobila (OICA), a do sada je svoj dolazak na zagrebački Velesajam najavilo više od 200 izlagača što će ovu izložbu automobila svrstati uz bok najvećih i svjetski najpoznatijih automobilističkih izložba koje se održavaju u Frankfurtu i Ženevi. Ljubitelji automobila u zagrebačkom Auto Showu će uživati od 5. do 10. travnja 2016., a očekuje se više od 150 tisuća posjetitelja iz cijele regije.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 438 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument