INA i Inin Klub volontera pomažu SOS Dječjem selu Hrvatska

Lekenik, 19. svibnja – Uručenjem donacije u SOS Dječjem selu Lekenik INA je nastavila s podrškom SOS Dječjem selu Hrvatska i time postala Zlatni donator SOS obitelji iz kuće Različak u SOS Dječjem selu Lekenik. Ovo je INA-ina druga ‘zlatna donacija’ nakon prošlotjedne donacije SOS obitelj iz kuće Trešnja koja se nalazi u Ladimirevcima.

Ovom prilikom INA Klub volontera održao je ekološku radionicu i radionicu kremike za djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik tijekom koje su izrađivali predmete od keramike.

‘INA je naš dugogodišnji partner i prijatelj koji je zahvaljujući velikodušnim donacijama i uključenjem u svakodnevni život djece iz naših Sela postao dio SOS obitelji. Ovoga puta obilježavamo još jednu u nizu uspješnih suradnji u sklopu koje je INA postala Zlatni sponzor SOS kuće Različak u SOS Dječjem selu Lekenik te SOS kuće Trešnja u SOS Dječjem selu Ladimirevci. Ovim putem želimo zahvaliti našim prijateljima i s radošću ih pozvati na daljnja druženja i suradnje s kojim stvaramo neraskidivu obiteljsku vezu’, izjavio je direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović.

‘Nakon prošlotjednog druženja u Ladimirevcima, u INI nam je vrlo drago što opet danas imamo priliku posjetiti naše prijatelje iz SOS Dječjeg sela Hrvatska i obilježiti još jednu uspješnu suradnju u sklopu koje će INA postati Zlatni sponzor SOS kuće Različak. Kroz Ininu dugogodišnju podršku SOS Dječjem Selu Hrvatska imali smo niz zajedničkih aktivnosti i veselih i korisnih projekata, dok je sponzorstvo pojedinačne SOS obitelji jedno novo i posebno iskustvo za nas. Siguran dom, topla atmosfera i podrška koju svako dijete dobije unutar svoje SOS kuće neizostavni su za razvoj punog potencijala svakog od njih. Upravo zato u Ini iznimno cijenimo sav napor i trud koji SOS Dječje Selo Hrvatska ulaže u osiguranju takvih uvjeta u kojem djeca mogu učiti, rasti i bezbrižno uživati u svom djetinjstvu, a koji je uvelike olakšan uključivanjem korporativnih partnera u podršku pojedinačnih SOS kuća. Nadamo se, stoga, kako će naš primjer potaknuti i druge kompanije na aktivnije uključivanje u ovakav oblik podrške SOS Dječjem Selu Hrvatska i time izravno pomoći  djeci u Lekeniku i Ladimirevcima’, izjavio je direktor Službe marketinških komunikacija, Zoran Obradović.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

O SOS Dječjem selu Hrvatska
Udruga SOS Dječje selo Hrvatska djeluje od 1992. godine kao ravnopravan član SOS Kinderdorf International, najveće svjetske nevladine organizacije za zbrinjavanje djece i mladih, te u sklopu SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci i SOS Zajednica mladih u Osijeku, Velikoj Gorici i Zagrebu, skrbi o 250 djece bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi. www.sos-dsh.hrPriloženi dokument