INA i ove godine nagradila najbolje mentore

  • 130 nominacija za najbolje mentore matematike, kemije i fizike
  • INA projekt organizira 6. godinu zaredom
  • Posebna nagrada za najinspirativniju nominaciju

Zagreb, 7. prosinca 2016. – INA je danas održala svečanu dodjelu nagrada u sklopu projekta NajMentor/ica 2016. koji organizira već šestu godinu zaredom. NajMentoricom za područje matematike proglašena je profesorica Bojana Habek iz koprivničke Gimnazije Fran Galović, za područje fizike priznanje NajMentor dobio je profesor Josip Prević iz Gimnazije Daruvar, dok je NajMentoricom iz kemije proglašena profesorica Dubravka Ivić Bišćan iz zagrebačke XV. gimnazije. 
Komentirajući projekt direktorica Ininog Sektora upravljanja ljudskim resursima, gđa Vladimira Senčar Perkov, izjavila je: „Ove smo godine zaprimili više od 130 nominacija za najbolje mentore. Brojka je to koja nas zaista veseli jer svjedoči kako su studenti prepoznali značaj i svrhu projekta NajMentor, a to je odavanje priznanja najboljim profesorima koji su svojim učenicima usadili želju i interes za daljnjim obrazovanjem. Također, kroz ovaj smo projekt u šest uspješnih godina njegovog održavanja razvili posebnu vrstu komunikacije između Ine kao poslodavca, studenata koji se obrazuju na fakultetima koji su za nas ključni te profesora koji su te studente usmjerili na njihov akademski i time i profesionalni put. Upravo to nam je i najveća motivacija za daljnje provođenje projekta NajMentor“.

Profesore su za ova posebna priznanja nominirali njihovi bivši učenici te su se nominacije zbrajale u svakom od tri navedena područja. Najboljem mentoru u pojedinoj kategoriji dodijeljena je plaketa i novčana nagrada u iznosu od 5 tisuća kuna. Za najinspirativniju nominaciju tabletom je nagrađena studentica Nikolina Škobo s Prirodoslovno matematičkog fakulteta u Zagrebu za nominaciju profesorice Ljubice Jerković iz Gimnazije Metković.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 495 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr

Priloženi dokument