INA i ove godine podržava Melodije Istre i Kvarnera

  • Jedina domaća putujuća zabavno-glazbena priredba ove godine slavi pedesetu obljetnicu
  • U 10 dana održavanja proći će kroz osam gradova

Zagreb, 17. lipnja 2014.– Večerašnjim nastupom u Malom Lošinju na glavnom trgu u 21 sat svečano započinje ovogodišnji festival Melodije Istre i Kvarnera, a koje se i ovaj put održava uz podršku Ine.

U deset dana održavanja, ova jedinstvena domaća putujuća zabavno-glazbena priredba gostovat će u osam gradova duž Istre, Primorja i otoka, a završna večer održat će se 27. lipnja u HNK  Ivan pl. Zajc. Velika posebnost ovogodišnjeg festivala je proslava čak 50. obljetnice postojanja, a prvi MIK održan je upravo u Rijeci davne 1964. godine

INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 445 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument