INA i ove godine podržava Riječke ljetne noći

  • Riječke ljetne noći donose mjesec dana kulturnog programa
  • INA i ove godine podržala baletni program Riječkih ljetnih noći

Rijeka,  16. lipnja 2014.– U Rijeci je danas održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen program 11. Riječkih ljetnih noći, a na kojoj su, između ostalih, prisustvovali gradonačelnik Grada Rijeke, g. Vojko Obersnel, intendantica riječkog nacionalnog kazališta Ivan pl. Zajc, gđa. Nada Matošević Orešković, predstavnica Turističke zajednice Rijeka, gđa. Ines Boban Štiglić, kao i predstavnica Ine, gđa. Marina Burazer, direktorica Sektora korporativnih komunikacija.

Obraćajući se prisutnima, gđa. Burazer izjavila je „Kroz naše društveno odgovorno poslovanje u Ini smo oduvijek rado podržavali projekte koji promiču kulturu, kao i one koji unaprjeđuju lokalnu zajednicu Grada Rijeke za koju smo od postanka naše riječke rafinerije posebno vezani. Riječke ljetne noći predstavljaju spoj tih elemenata i drago nam je vidjeti kako su se kroz proteklih deset godina etablirale kao prepoznat i jedan od najboljih festivala na nacionalnoj razini“.

INA ovu tradicionalnu kulturnu manifestaciju podržava četvrtu godinu zaredom, a i ovaj put kroz sponzorstvo baletnog programa Riječkih ljetnih noći. Riječke ljetne noći ove se godine održavaju od 1. do 24. srpnja 2014., a publika će u tom razdoblju imati priliku uživati u vrhunskim izvedbama drama, koncerata, baleta, kao i nastupima uličnih teatara i koncertima estradnih zvijezda.

INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 445 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument