INA i ove godine zapošljava mlade talente – otvorene prijave za Growww 2017.

  • Vodeća kompanija u Hrvatskoj u zapošljavanju mladog kadra
  • Od 2010. zaposleno više od 550 pripravnika u INA Grupi
  • Ovogodišnji natječaj za pripravnički staž u INA Grupi otvoren do 7. travnja

Zagreb, 24. veljače 2017.- Danas su otvorene prijave za osmi po redu Growww natječaj u sklopu kojeg INA zapošljava mlade talente na jednogodišnji staž i daje im priliku da svoju karijeru započnu u jednoj od vodećih kompanija u Hrvatskoj.  Kao i dosadašnjih godina, INA traži diplomirane inženjere naftnog, rudarsko-geološkog, kemijskog   i strojarskog  usmjerenja, ekonomiste, informatičare, no  pozvani da se prijave na natječaj su i diplomanti ostalih usmjerenja.

„U Ini smo veoma ponosni na Growww zahvaljujući kojem smo u proteklih sedam godina zaposlili više od 550 diplomanata i time postali vodeća kompanija u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata. Naši Growwwovci dobivaju svakodnevne prilike za rast i razvoj pod vodstvom iskusnih stručnjaka – mentora te je njihov doprinos kompaniji kroz rad na stvarnim poslovnim slučajevima prisutan već za vrijeme trajanja pripravništva,“ izjavila je gđa Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ininog Sektora upravljanja ljudskim resursima. Dodala je kako je „razina zadržavanja kadrova koji u INA Grupu dođu u sklopu Growwwa viša od 80 posto, što jasno pokazuje kako se Growwwovci u godinu dana pripravničkog staža zaista dokažu na svojim radnim mjestima i postaju vrijedni članovi Ininog tima“.

Growww je strukturirani pripravnički program, jedinstven u Hrvatskoj, gdje se pred pripravnike postavljaju izazovni poslovni ciljevi koje ostvaruju uz vodstvo mentora, iskusnih kolega koji ih prate i podržavaju u radu. Za vrijeme trajanja staža, pripravnici  također prolaze kroz program poslovne edukacije s ciljem upoznavanja svih temeljnih djelatnosti kompanije, kao i specifičnosti naftne industrije.

Svi zainteresirani kandidati koji odgovaraju traženim stručnim profilima te imaju do jednu godinu radnog iskustva, pozvani su da se putem online aplikacije prijave na natječaj do 7. travnja 2017. 

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 495 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument