INA i RK Zamet nastavljaju suradnju na rukometnoj akademiji RINA

  • INA nastavlja podržavati rukometnu akademiju RINA
  • U Akademiji osnovanoj 2011. rukomet trenira nekoliko stotina djece iz Rijeke i okolice

Rijeka, 17. lipnja 2014.– Jučer je u Rijeci održano svečano potpisivanje sponzorskog ugovora između Ine i RK Zamet, čime je nastavljena Inina podrška rukometnoj akademiji RINA. Potpisivanje ugovora održano je u poluvremenu prijateljske utakmice koju su za prisutne pripremili sadašnji polaznici Akademije, a ugovor su potpisali predsjednik RK Zamet g. Vedran Devčić i član Uprave Ine g. Ivan Krešić.

Obraćajući se prisutnima, g.  Krešić rekao je „Prije tri godine smo zajedničkim trudom osnovali rukometnu akademiju RINA, jedinstven projekt u Rijeci, a koji mladim talentiranim sportašima pruža priliku da taj talent iskoriste na pravi način i dodatno ga usavrše. U Ini nam je posebno drago što će nastavkom naše suradnje s RK Zamet i nove generacije imati istu ovakvu priliku da treniraju u pravim uvjetima s najboljim i iskusnim trenerima koji će ih zasigurno usmjeriti na pravi put, ne samo u sportu nego i životu“.

Predsjednik RK Zamet g. Vedran Devčić izrazio je zadovoljstvo nastavkom suradnje sa Inom te dodao „Tijekom proteklih godina INA je pomagala u radu mlađih dobnih skupina RK Zamet te omogućila kvalitetniji razvoj mladih igrača koji su došli do seniorskog uzrasta i upravo njihovu utakmicu ste imali prilike pogledati. Potpisivanje novog sponzorskog Ugovora omogućiti će našim trenerima da i u budućnosti mogu provoditi kvalitetan trening i razvoj mladih igrača“.

U ime Grada Rijeke prisutnima se obratio g. Igor Načinović v.d. Pročelnika za sport i tehničku kulturu te se zahvalio Ini na prepoznavanju kvalitetnog rada RK Zamet i poželio uspješan sportski rezultat i funkcioniranje RK Zamet.

Suradnja Ine i RK Zamet traje od 2011. kada su zajedničkim snagama osnovali rukometnu akademiju RINA s ciljem prepoznavanja i treniranja mladih sportskih talenata ne samo u Gradu Rijeci, već i na području cijele Primorsko–goranske županije u pet dobnih kategorija s vrhunskim sportskim stručnjacima i trenerima.

INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 445 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument