INA nastavlja s podrškom hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji

  • INA generalni sponzor Hrvatskog nogometnog saveza
  • Na BP Držićeva INA za svoje vjerne kupce i navijače organizirala druženje s reprezentativcima

Zagreb, 3. lipnja 2015.- Druženjem reprezentativaca s navijačima i vjernim Ininim kupcima, danas je na Ininoj benzinskoj postaji Držićeva u Zagrebu obilježen nastavak suradnje Ine i Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u sklopu koje je INA ponovno preuzela ulogu generalnog sponzora HNS-a.

Obraćajući se okupljenima prije simboličnog potpisivanja dresa s predsjednikom HNS-a, Davorom Šukerom, Zoltan Aldott, predsjednik Uprave Ine izrazio je zadovoljstvo nastavkom prijateljstva između Ine i HNS-a te dodao: „INA i hrvatski nogomet povezani su jakim vezama već godinama i dok je potpora najveće kompanije u Hrvatskoj pomogla naporima koje vodstvo HNS-a ulaže u vođenje reprezentacije, Ini je oduvijek bila čast biti dijelom sportskih uspjeha i pobjeda hrvatske reprezentacije koji su uvijek u zanosu ponijeli cijelu Hrvatsku.  Uvjeren samo kako će tih pobjeda i nezaboravnih nastupa biti mnogo u razdoblju koje dolazi i u Ini nam je drago što ćemo biti uz vas, ali i sve navijače“.

Predsjednik HNS-a, Davor Šuker, izrazio je zadovoljstvo s nastavkom suradnje s Inom te dodao „Zahvaljujem g. Áldottu i Ini na povjerenju koje su nam ponovno iskazali sklapanjem novog ugovora. Hrvatske reprezentacije postižu uistinu svjetske rezultate, a za daljnji razvoj u tom smjeru ključno je za strateške partnere imati moćne kompanije kao što je INA. Činjenica da smo se odlučili za produžetak ugovora dovoljno govori kako su obje strane vrlo zadovoljne ovom suradnjom, a to je odlika pravog partnerskog odnosa“.

Okupljena publika imala je priliku fotografirati se s reprezentativcima Andrejom Kramarićem i Mateom Kovačićem, a 20 najbržih sretnika nagrađeno je i sa po dvije ulaznice za nadolazeću utakmicu Hrvatska-Gibraltar koja će se igrati 7. lipnja u Varaždinu.

INA se kroz godine dokazala kao tradicionalan partner sportaša i priznatih sportskih manifestacija, s posebnim naglaskom na one projekte koji su sportski duh širili među djecom i mladima. Suradnja s HNS-om za Inu je oduvijek bila od posebnog značaja, dok je ovogodišnjoj suradnji prethodilo generalno sponzorstvo 2013. godine te  podrška hrvatskoj reprezentaciji na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument