INA podržala Riječki karnevalski humanitarni bal

  • Prikupljena financijska sredstva donirat će se u humanitarne svrhe, za nabavu konja riječkoj Udruzi za terapijsko jahanje PEGAZ
  • Prisutnima se, u ime Ine, obratio član Uprave, Ivan Krešić, istaknuvši kako INA sa zadovoljstvom podržava ovaj značajan kulturni i humanitarni događaj
  • INA je partner brojnim projektima na prostoru grada Rijeke i Primorsko – goranske županije

Zagreb, 16. veljače 2015. – INA je i ove godine podržala tradicionalni Riječki karnevalski humanitarni bal koji se 14. veljače, u organizaciji Grada Rijeke, Rotary kluba Rijeka-Sveti Vid, TZ Grada Rijeke te Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, održao u prostoru Pomorskog muzeja (Guvernerovoj palači). Prikupljena financijska sredstva donirat će se u humanitarne svrhe: ove godine za nabavu konja riječkoj Udruzi za terapijsko jahanje PEGAZ.

Kao i ranijih godina, među gostima Riječkog bala bili su predstavnici diplomatskog zbora u RH, državne i lokalne vlasti te drugi ugledni gosti te je bal ponovo bio jedinstvena prezentacija duha riječkog karnevala visokim gostima i  jedan od važnijih društvenih događaja u Hrvatskoj.

Prisutnima se u ime Ine obratio član Uprave, Ivan Krešić, istaknuvši kako INA sa zadovoljstvom svake godine sudjeluje i podržava ovaj značajan humanitarni događaj potvrđujući time svoju dugogodišnju uključenost u život Rijeke i Primorsko-goranske županije.

Osobito mi je zadovoljstvo“, istaknuo je g. Krešić, „što ćemo oživjeti riječku karnevalsku baštinu, ali još i više što ovaj lijepi događaj ima svoju humanitarnu dimenziju. Sredstva za nabavu konja riječkoj udruzi za terapeutsko jahanje Pegaz bit će vrijedan doprinos kvaliteti života cijele zajednice, a na to smo u Ini posebno fokusirani. INA je kompanija koja desetljećima živi u ovom gradu i s ovim gradom, duboko uronjena u svakodnevni život Riječana i stanovnika cijele županije. Nastojimo uvijek biti na raspolaganju i u punom smislu živjeti partnerstvo s Rijekom“.

INA je partner brojnim projektima na prostoru grada Rijeke i županije: protekle je godine bila zlatni sponzor međunarodne jedriličarske regate Fiumanka, podržala Rukometnu akademije RINA, Riječke ljetne noći, Jesen u Kostreni, pomogla nabavu bibliobusa za Gradsku knjižnicu Rijeka, podržala Olimpijadu dječjih vrtića grada Bakra i 13. Festival dječjih vrtića Primorsko–goranske županije. U suradnji s „Novim listom“, petu godinu zaredom, organiziran je natječaj za najbolje eko projekte osnovnih i srednjih škola te foto natječaj „Zajedno za bioraznolikost“.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte: RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument