INA podržala uređenje dječjih igrališta u Sisku

  • Uređena igrališta u dječjim vrtićima Sunce i Tratinčica

Zagreb, 10. rujna 2014.– U Sisku je jučer održano svečano otvorenje obnovljenih igrališta u dječjim vrtićima Sunce i Tratinčica, podružnicama DV Sisak Novi, a čije je opremanje podržala INA. Na svečanom otvorenju prezentirani su radovi na spomenutim objektima, dok su maleni polaznici DV Tratinčica za goste izveli veselu folklornu točku.

Obraćajući se prisutnima, g. Zoran Obradović, direktor Inine Službe za marketinške komunikacije, rekao je „Događanja kao što je ovo današnje uvijek su posebna jer predstavljaju rezultat višemjesečnog zajedničkog truda koji je bio usmjeren na postizanje nečeg novog i boljeg za naše najmlađe Siščane. Upravo takvi projekti, namijenjeni djeci i mladima, za Inu su oduvijek imali posebnu važnost i tijekom svih dugih desetljeća naše integriranosti u sisačku lokalnu zajednicu trudili smo se prepoznati i podržati takve projekte. Kao rezultat tog usmjerenja ostvarili smo uspješnu suradnju s nekoliko dječjih vrtića u našem Gradu, a drago nam je što  su sada i vrtići Sunce i Tratinčica među njima. Zahvaljujem im se što su Inu prepoznali kao pouzdanog partnera i dali nam priliku da sudjelujemo u osiguranju boljih uvjeta i obnovi njihovih igrališta na kojima će  najmlađi Siščani zasigurno provesti puno veselih trenutaka svog djetinjstva“.

Tijekom godina INA je ostvarila uspješnu suradnju s brojnim vrtićima i odgojnim ustanovama u Gradu Sisku pa su se tako ove godine članovi INA Kluba volontera odazvali na poziv Dječjeg vrtića Sisak Stari za uređenje njihovog vanjskog i unutarnjeg prostora. Osim toga, INA je proteklih godina podržala program osiguravanja sigurne okoline za djecu Dječjeg vrtića Sisak Stari, kao i uređenje i obnovu četiriju dječjih igrališta: dječjeg igrališta u Ulici Vuje Banjanina, dječjeg igrališta na Šetalištu Vladimira Nazora, dječjeg igrališta u Ulici kneza Branimira i dječjeg igrališta Osnovne škole Braća Ribar.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 449 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument