INA podržava manifestaciju „Jesen u Kostreni“

  • I ove godine INA nastavlja s podrškom manifestaciji „Jesen u Kostreni“
  • Manifestacija se održava od 28. rujna do 7. studenog u Narodnoj čitaonici Kostrena u Sv. Luciji

Kostrena, 29. rujna 2014. – Jučer je svečanim otvorenjem i izvedbom predstave „Njuške“ obilježen početak najveće  kulturne manifestacije ovog područja „Jesen u Kostreni“. Manifestacija traje do 7. studenog, a program i ove godine obuhvaća razne kazališne predstave, izložbe i koncerte. Održava se uz podršku Ine, u organizaciji Odbora za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena i Narodne  čitaonice Kostrena, a pod pokroviteljstvom Općine Kostrena i Primorsko goranske županije.

Na svečanom otvorenju, obraćajući se prisutnima u ime Ine, Igor Šepić, direktor Rafinerije nafte Rijeka, izjavio je „Kao dugogodišnjem partneru i aktivnom sudioniku života ove lokalne zajednice, u Ini nam je drago vidjeti kako se zahvaljujući trudu organizatora i pokrovitelja ova manifestacija, koju već godinama podržavamo, razvila u prepoznatljiv kulturni događaj. Upravo ovakvi projekti oplemenjuju lokalnu zajednicu i stoga nam je zadovoljstvo podržati njihovu realizaciju“.

Kao društveno odgovorna kompanija od početaka poslovanja INA je integrirana u lokalnu zajednicu u Rijeci i podržava brojne projekte od lokalnog značaja. Samo ove godine podržala je nabavu novog Bibliobusa za Gradsku knjižnicu Rijeka, Riječke ljetne noći, BIS FEST, Melodije Istre i Kvarnera, rukometnu akademiju RINA, jedriličarsku regatu Fiumanka i mnoge druge aktivnosti.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 449 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument