INA podržava rukometnu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu

  • INA organizirala druženje s reprezentativcima na BP Dubrava
  • Kao tradicionalni prijatelj hrvatskog sporta, INA podržava rukometnu reprezentaciju na putu na Svjetsko prvenstvo

Zagreb, 12. siječnja 2014.– Povodom ispraćaja hrvatske rukometne reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u Kataru, INA je danas za svoje kupce i navijače reprezentacije organizirala druženje s reprezentativcima i vodstvom HRS-a na  benzinskoj postaji Dubrava u Zagrebu. Također, uz prisutnost igrača rukometne reprezentacije, g. Sandi Šola, predsjednik HRS-a, g. Tomislav Thür, Inin izvršni direktor za korporativne poslove te g. Darko Markotić, Inin izvršni direktor za Trgovinu na malo, potpisali su dres hrvatske rukometne reprezentacije čime je simbolično obilježen početak sponzorske suradnje između Ine i Hrvatskog rukometnog saveza (HRS).

Obraćajući se prisutnima, g. Markotić, je izjavio „Kao tradicionalni prijatelj hrvatskog sporta INA nije dvojila oko pružanja podrške krovnoj organizaciji hrvatskog rukometa, pogotovo u godini održavanja Svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru. Uvjereni smo kako hrvatsku rukometnu reprezentaciju čeka razdoblje značajnih uspjeha na Svjetskom prvenstvu stoga nam je iznimno zadovoljstvo biti dijelom takve uspješne priče“. 

Ovom prilikom g. Šola zahvalio je Ini na podršci i dodao „Izuzetno nam je veselje potpisati ugovor s vama i zapečatiti početak suradnje, ali i jedne kontinuirane suradnji. Naime, vi ste uz rukomet dugo, stoga izuzetno cijenimo sve što ste do sada činili za rukomet. Kao jedna od naših najuspješnijih kompanija prepoznali ste vrijednost rukometnog brenda, kao i ovih, po nama, najboljih igrača na svijetu  te sam siguran kako ćemo zajedno graditi uspjeh. Cijenimo vašu ulogu u široj društvenoj zajednici te što ste prepoznali sport kao jedan od kanala za ulaganja. Hvala još jednom što ste nas prepoznali i siguran sam da ćemo vam to vratiti višestruko“.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument