INA sudjeluje na Virtualnim danima karijera i znanja

  • I ove godine, posjetioce Ininog virtualnog štanda očekuje zanimljiv sadržaj
  • Dostupni korisni savjeti za potencijalne nove članove Ininog tima, kao i iskustva Ininih zaposlenika i chat s predstavnicima Ininog Sektora upravljanja ljudskim resursima

Zagreb, 21. listopada 2015.– INA i ove godine sudjeluje na regionalnom online sajmu zapošljavanja „Virtualni dani karijera i znanja“ koji je otvoren danas te traje do 28. listopada na www.DanKarijera.com. Sajam se održava u organizaciji portala MojPosao te vodećih portala za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini, Posao.ba, i Srbiji, Infostud.com.

U sedam dana održavanja sajma posjetiteljima će se, uz Inu, predstaviti i drugi veliki poslodavci iz regije, kao i edukativne ustanove. INA je za posjetitelje svojega virtualnog štanda pripremila detaljan sadržaj koji, osim informacija o Ininim programima kao što su Growww i Freshhh, uključuje chat s Ininim stručnjacima iz Sektora upravljanja ljudskim resursima, iskustva Ininih zaposlenika te anketu u kojoj posjetitelji mogu iskazati svoje mišljenje o kompaniji i mnogo drugih zanimljivosti o Ininim projektima u području društveno odgovornog poslovanja i projekata za mlade talente.

INA u sajmu „Virtualni dani karijera i znanja“ sudjeluje od njegovog začetka 2010., a svake godine Inin virtualni štand bilježi veliki interes među posjetiocima te ga je tako u prošloj godini posjetilo više 10 tisuća ljudi, dok su rezultati provedene ankete pokazali su kako 73 posto ispitanika smatra Inu poslodavcem prvog izbora, a 79 posto ispitanika smatra kako je INA kompanija koja pruža mogućnost obrazovanja i napredovanja.

Posjetite Inin virtualni štand do 28. listopada na http://2015.dankarijera.com/#/hr/stand/view/127/.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 441 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr
Priloženi dokument