INA u sklopu Growww programa zapošljava mlade talente sedmu godinu zaredom

  • Kroz Growww program INA je dosad zaposlila više od 500 pripravnika
  • Na ovogodišnji Growww natječaj zaprimljeno je više od 1.000 prijava
  • INA je vodeća kompanija u Hrvatskoj u zapošljavanju visokoobrazovanog mladog kadra

Zagreb, 1. rujna 2016.– Potpisivanjem ugovora o radu danas je svoj jednogodišnji pripravnički staž u INA Grupi započela sedma generacija mladih talenata zaposlenih u sklopu Growww programa.

Na ovogodišnji natječaj prijavilo se više od tisuću kandidata iz područja naftnog rudarstva i geologije, kemijskog inženjerstva, strojarstva, elektrotehnike, ekonomije i društvenih znanosti, a njih 40 postalo je dijelom Ininog tima. INA je u sklopu Growww programa od 2010. godine zaposlila više od 500 diplomanata što ju čini vodećom kompanijom u Hrvatskoj u zapošljavanju visokoobrazovanog mladog kadra.

Za novopridošle pripravnike kompanija već tradicionalno 1. rujna organizira Dan orijentacije na kojem se pripravnici kroz cjelodnevni program upoznaju s aktivnostima kompanije i timovima u kojima će započeti svoju karijeru. Tom prilikom nove Growwwovce pozdravio je i Inin menadžment te njihovi mentori i kolege koji su im čestitali na uspjehu i podijelili s njima korisne savjete o razvoju karijere.

Baš kao i njihovi kolege iz prethodnih Growww generacija pripravnici će proći detaljnu poslovnu edukaciju te upoznati Inina postrojenja, dok će se njihov rad i učinkovitost nadgledati i ocjenjivati uz kontinuirano vodstvo mentora.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 437 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument