INA uručila donaciju SOS Dječjem selu Hrvatska, a volonteri sudjelovali u uređenju SOS Dječjeg sela Ladimirevci

  • Uručena donacija Ine SOS Dječjem selu Hrvatska u vrijednosti od 200.000 kuna
  • Ovom je prilikom INA Klub volontera sudjelovao u uređenju SOS Dječjeg sela Ladimirevci

Zagreb, 28. studenoga 2014. – INA je jučer uručila donaciju SOS Dječjem selu Hrvatska u vrijednosti od 200.000 kuna. Donacija je uručena u SOS Dječjem selu Ladimirevci u Slavoniji, a tom prilikom slavonski ogranak INA Kluba volontera sudjelovao je u aktivnostima uređenja SOS kuće i okoliša.   
Ponosni smo što je i ove godine nastavljena Inina dugogodišnja suradnja sa SOS Dječjim selom Hrvatska i što zajedničkim snagama radimo na poboljšanju životnih uvjeta djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Vjerujemo da će ova uspješna suradnja još dugo trajati  te da će najmlađim članovima društva osigurati još bolje uvjete za sretno i bezbrižno djetinjstvo“, rekao je tom prilikom g. Dalibor Delonga, regionalni voditelj maloprodaje, Inine Regije Osijek.
Suradnja Ine sa SOS Dječjim selom Hrvatska, koje brine o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, traje od 2010. godine. Ove je godine posebna pažnja usmjerena na Slavoniju i područja koja su stradala u poplavama te je podrška ovim mjestima pružena kroz program „Pomažemo djeci i obiteljima vratiti siguran dom“ u Drenovcima, Đurićima, Račinovcima, Rajevom Selu, Strošincima i Gunji, kao i kroz volontersku akciju uređenja SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

„Hvala Ini, našem dugogodišnjem partneru, što podržavaju aktivnosti SOS dječjih sela. Jako nam je drago što pored financijske potpore koju nam pružaju, na aktivan način putem volonterskih akcija  sudjeluju u životu naših dječjih sela.  Također, izuzetno nam je važno i zahvalni smo  što naši partneri iz Ine podržavaju i naš program „Pomažemo djeci i obiteljima vratiti siguran dom“ koji provodimo na područjima stradalim poplavama“, rekao je Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Uz redovite godišnje donacije, INA rad Dječjeg sela podržava i nizom volonterskih akcija te projekata u okviru Inine maloprodaje, poput prošlogodišnje suradnje Ine i Gibonnija u sklopu koje je realizirana ekskluzivna prodaja novog Gibonnijevog albuma na Ininim benzinskim postajama, a dio sredstava od prodaje činio je zajedničku donaciju  SOS Dječjem selu Hrvatska.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

O SOS Dječjem selu Hrvatska
Udruga SOS Dječje selo Hrvatska djeluje od 1992. godine kao ravnopravan član SOS Kinderdorf International, najveće svjetske nevladine organizacije za zbrinjavanje djece i mladih, te u sklopu SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci i SOS Zajednica mladih u Osijeku, Velikoj Gorici i Zagrebu, skrbi o 250 djece bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi. www.sos-dsh.hr

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument