INA uručila donaciju Specijalnoj bolnici Gornja Bistra

  • Donacija u iznosu od 50.000 kuna namijenjena je uređenju dviju bolesničkih soba i igraonice
  • Ova je druga u nizu od šest donacija koje će INA uručiti pedijatrijskim odjelima diljem Hrvatske

Zagreb, 16. studenog 2016. – Inina donacija u iznosu od 50.000 kuna koju je dr. med. spec. Renatu Mittermayeru, ravnatelju bolnice, uručio g. Davor Mayer, član Uprave Ine, omogućit će Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra sanaciju dviju bolesničkih soba te uređenje igraonice za male pacijente. Djecu su razveselili i članovi INA Kluba volontera koji su im u posjet u bolnicu stigli s prigodnim poklonima.

G. Davor Mayer tom je prilikom izjavio: „Naši susreti u Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi postali su svojevrsna tradicija. Radujem se što je INA i ovom prilikom mogla doprinijeti boljem i kvalitetnijem liječenju najmlađih pacijenata. Pomaganje zajednici u kojoj djelujemo Inino je jasno opredjeljenje kao društveno odgovorne tvrtke. Nakon prošlotjedne donacije KBC-u Zagreb ovo je druga u nizu od šest donacija koje je INA pripremila za pedijatrijske odjele diljem Hrvatske.“
„Donirani iznos namijenjen je za uređenje dječje igraonice i za uređenje bolesničkih soba, kako bismo našoj dječici mogli pružiti što bolju zdravstvenu skrb i lijepo mjesto za igru. Naš višegodišnji donator INA, primjer je kako u našem društvu raste svijest za pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Sigurno je da naši mali pacijenti zaslužuju svu pažnju, ne samo nas koji tu radimo, nego i cijelog društva“, izjavo je dr. med. spec. Renato Mittermayer, Ravnatelj Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.
Bolnička ustanova u Gornjoj Bistri brine se i skrbi za djecu s najtežim oblicima kroničnih bolesti. Trenutačno je u bolnici smješteno više od 100 najmlađih bolesnika s najsloženijim zdravstvenim problemima.

Napomena za potpis fotografija:
Foto: Davor Puklavec/Pixsell

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 495 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument