Inini volonteri sudjeluju u uređenju Dječjeg vrtića Sisak Stari

  • INA Klub volontera odazvao se na poziv Dječjeg vrtića Sisak Stari za obnovu njihovih prostorija
  • Uređenje vrtića nastavit će se u narednim tjednima, a informacije o volontiranju mogu se pronaći na internetskoj stranici www.dvss.hr

Sisak, 30. srpnja 2014. – Članovi INA Kluba volontera odazvali su se na poziv Dječjeg vrtića Sisak Stari za uređenje njihovog vanjskog i unutarnjeg prostora. Tako će desetak Ininih zaposlenika danas u Sisku sudjelovati u uređenju područnog objekta Ciciban.

Inini zaposlenici, članovi INA Kluba volontera, pomagat će u bojanju zidova i stolarije te kroz uređenje unutarnjih i vanjskih prostorija omogućiti djeci ugodniji i sigurniji boravak u vrtiću. Inicijativu uređenja vrtićkih prostora pokrenuo je Dječji vrtić Sisak Stari uputivši poziv za volontiranje svima zainteresiranima za sudjelovanje u uređenju vrtićkih objekata te pomoć u uređenju okoliša, obnovi sprava na igralištu i uređenju zgrada kroz bojanje zidova i pomoćne stolarske poslove. Volonterske akcije odvijaju se tijekom srpnja i kolovoza, a radovi se provode na objektima Ciciban, Pčelica i Bubamara.

Ovo je šesta ovogodišnja akcija na sisačkom području u kojoj sudjeluju članovi INA Kluba volontera. Do sada su osigurali humanitarnu pomoć za naselje Letovanić tijekom poplava u veljači, u sklopu akcije Zelena čistka čistili okoliš u Sisku, u suradnji s lovačkim društvom Šljuka uređivali hranilišta za životinje, postavili ogradu i uredili školsko igralište osnovne škole Ivan Goran Kovačić u Petrinji te bili dio akcije prikupljanja pomoći za poplavljena područja u Slavoniji.

INA Klub volontera osnovan je 2011. godine povodom obilježavanja Europske godine volontiranja, a putem njega Inini zaposlenici dobrovoljno ulažu vrijeme, trud, znanje i vještine za opću dobrobit i svojim primjerom promoviraju volonterski rad kako bi i ostale motivirali za pomaganje zajednici.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 445 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument