Inini volonteri sudjeluju u uređenju šumske staze Bliznec

  • Oko 80 Ininih volontera sudjelovalo je u čišćenju i uređenju staze koja vodi prema Sljemenu
  • Volonterska akcija je organizirana u suradnji s Parkom prirode Medvednica

Zagreb, 19. studenoga 2014. – Članovi INA Kluba volontera u suradnji s Parkom prirode Medvednica organizirali su volontersku akciju obnove i uređenja poučne šumske staze Bliznec u kojoj je sudjelovalo oko 80 Ininih zaposlenika.

Inini zaposlenici, članovi INA Kluba volontera, danas su sudjelovali u obnovi i uređenju šumske staze Bliznec koja vodi prema Sljemenu i prati tok istoimenog potoka. Provodilo se čišćenje i uređivanje šetnice i okoliša te obnova i uređenje poučnih ploča kako bi se ljubiteljima prirode omogućila rekreacija u ugodnijem okruženju. Inače, šumska staza Bliznec, koja sadržava 11 poučnih ploča o prirodnim i kulturno-povijesnim osobinama, prva je poučna staza u Hrvatskoj u potpunosti prilagođena osobama s invaliditetom.

INA Klub volontera osnovan je 2011. godine povodom obilježavanja Europske godine volontiranja, a putem njega Inini zaposlenici dobrovoljno ulažu vrijeme, trud, znanje i vještine za opću dobrobit. U sklopu INA Kluba volontera kroz ovu godinu održane su mnoge volonterske akcije u vrtićima, školama, udruzi za sindrom Down, Specijalnoj bolnici Krapinske toplice, te na poplavljenim područjima u Slavoniji.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument