Isporučena 23 nova vučna vozila INA – Industriji nafte, d.d.

ZAGREB, 13. prosinca – Službena i svečana isporuka 23 nova vučna vozila MAN TGS 18.440 za INA – Industriju nafte, d.d.održana je u četvrtak, 13. prosinca 2012. u Auto Hrvatska Prodajno servisni  centri d.o.o.   u Hrvatskom Leskovcu.
Zapisnik o isporuci vozila u ime Ine potpisao je Stjepan Nikolić, direktor Inina Sektora logistike, a u ime isporučitelja Velimir Marović, direktor MAN Importer Hrvatska d.o.o.
Oba potpisnika istaknula su profesionalnost u pristupu zahtjevnom projektu i međusobno povjerenje kao temelj dugoročnog partnerstva te činjenicu da obje kompanije stoje na usluzi potrošačima, a u vrijeme gospodarske krize zasigurno će se pozitivno odraziti i na jačanje gospodarstva jer se upravo i radi o svojevrsnom ulaganju u hrvatsko gospodarstvo.
Primopredaji su nazočili predstavnici Ine kao i članovi Upravnog odbora i menadžmenta članica Poslovne grupe Auto Hrvatska.

Vučna vozila upotrebljavat će se za prijevoz naftnih derivata  Za sva nova vozila INA je s Auto Hrvatska PSC-om sklopila CSS ugovor o održavanju u trajanju šest godina ili do 900.000 km. Takav model održavanja voznog parka korisniku jamči pouzdanost i sigurnost vozila,  a troškovi u tom segmentu su fiksni i unaprijed poznati.  U sklopu svečanosti Bogdan Tihava, direktor Poslovne grupe Auto Hrvatska, uručio je priznanje Arturu Therneszu, Ininom izvršnom direktoru za Rafinerije i marketing za dugogodišnju poslovnu suradnju i doprinos razvoju partnerstva s Poslovnom grupom Auto Hrvatska.
Priznanje je dodijeljeno u povodu 60. obljetnice osnutka i kontinuiranog poslovanja kompanije Auto Hrvatska.  Ključeve novih vozila Arturu Therneszu simbolično je predao Mario Dent, voditelj Prodaje novih kamiona.Priloženi dokument