Na INA benzinskim postajama počela prodaja ulaznica za Europsko prvenstvo u vaterpolu 2010.

Zagreb, 06. kolovoza 2010. – Od danas na benzinskim postajama INE počinje prodaja ulaznica za Europsko prvenstvo u vaterpolu, koje će se održati u Zagrebu, na bazenu Mladosti od 29. kolovoza do 11. rujna 2010. Ina, najveća hrvatska naftna kompanija službeni je partner Europskog prvenstva u vaterpolo 2010., a svi ljubitelji ovog sporta ulaznice i navijačke rekvizite će moći kupiti na 10 odabranih Ininih prodajnih mjesta širom Hrvatske. Također, brojni navijački artikli bit će dostupni i na dodatnih 40 Ininih benzinskih postaja. Popis benzinskih postaja dostupan je na www.ina.hr

 „INA, kao društveno odgovorna kompanija, i dalje prepoznaje ulogu i važnost hrvatskog sporta, kao i potrebu za njegovim kontinuiranim razvojem. Upravo smo iz tih razloga odlučili  podržati ovaj iznimno vrijedan sportski događaj i time postati službeni partner Europskog prvenstva u vaterpolu 2010. Ova izuzetna manifestacija još je jedan dokaz ulaganja u hrvatske potencijale putem koje INA daje  punu podršku hrvatskom sportu te želi motivirati i druge pojedince i klubove na nizanje daljnjih sportskih uspjeha.– izjavio je predsjednik Uprave Ine Zoltán Áldott.

25 dana prije početka najvećeg ovogodišnjeg sportskog događaja u Hrvatskoj, pripreme su u punom jeku, a naši reprezentativci, nakon odličnog rezultata na Svjetskom kupu u Oradei, brusit će formu na pripremama u Rijeci od 6. do 14. te u Dubrovniku od 18. do 25. kolovoza.

Hrvatska ima dugu vaterpolsku tradiciju u kojoj je osvajala brojne medalje, a izuzetno nam je zadovoljstvo što kao domaćini Europskog prvenstva imamo priliku popeti se na tron pred našom publikom.  Osim što ćemo kvalitetnom organizacijom Prvenstva promovirati Hrvatsku na najbolji način, cilj Saveza je i privući nove generacije na plivališta, stvarati vlastite igrače, poboljšati rad u klubovima i svake godine imati snažnu reprezentaciju. Stoga smo izuzetno zahvalni INI koja je kao službeni partner Europskog prvenstva u vaterpolo 2010.  podržala naše ciljeve“, izjavio je Perica Bukić, predsjednik Hrvatskog vaterpolo saveza.

Zagreb će u sklopu Europskog prvenstva ugostiti 12 muških i 8 ženskih reprezentacija. Hrvatske vaterpolistice snage će odmjeriti u grupi s Rusijom, Italijom i Grčkom, a vaterpolisti će u pohod na medalju krenuti razigravanjem u grupi s Crnom Gorom, Italijom, Rusijom, Španjolskom i Turskom.Priloženi dokument