Na Inine benzinske postaje po namirnice za kuhanje

  • INA obogatila ponudu robe široke potrošnje na 64 benzinske postaje
  • Bez čekanja do osnovnih namirnica za kuhanje
  • Mogućnost povoljne kupovine od 0-24h

Zagreb, 2.srpnja 2015. – Uz dokazano najbolja goriva i bogatu ponudu robe za široku potrošnju, na 64 Inine benzinske postaje mogu se kupiti i namirnice za kuhanje. Po povoljnim cijenama kupci do prehrambenih proizvoda od sada mogu brzo i jednostavno, bez čekanja u redovima supermarketa.

Ulje, juhe, tjestenine, umaci, začini i ostali prehrambeni proizvodi po povoljnim cijenama obogatili su dosadašnju široku ponudu robe na policama Ininih benzinskih postaja. Kompanija je od početka lipnja uvela dodatni prodajni program na 64 benzinske postaje koje većinom imaju radno vrijeme od 0-24h. Time je kupcima omogućila brzu i povoljnu kupovinu namirnica u bilo kojem trenutku. Popis benzinskih postaja na kojima kupci mogu obaviti kupovinu namirnica nalazi se ovdje.

Uključivanjem osnovnih prehrambenih namirnica u prodajni program INA želi udovoljiti potrebama svojih kupaca.  Uz opskrbu gorivima visoke Euro V kvalitete, na Ininim benzinskim postajama opskrbiti se možete i autoplinom te plinom u bocama. Izabrati se može i nešto iz bogate ponude robe široke potrošnje, asortimana ulja i maziva te autokozmetike. Inine postaje pružaju i dodatne usluge prilagođene zahtjevima i potrebama kupaca kao što su autopraonice, autobarovi i restorani. Kompanija posebnu pozornost posvećuje povećanju udobnosti putovanja svojih kupaca pa je tako ove godine obnovila prematališta za bebe na benzinskim postajama smještenima na najprometnijim pravcima u Hrvatskoj. Nedavno je otvoren i prvi Pet Point – park za pse na BP Vukova Gorica.
Sve informacije o ponudama na Ininim benzinskim postajama mogu se pronaći ovdje.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument