Nakon Vukove Gorice, INA uvela kutak za bebe i na drugim lokacijama

  • Uz Inu, čak i kad ste na putu možete osigurati pravilnu njegu za svoju bebu
  • Kutak za bebe na dodatnim Ininim benzinskim postajama
  • Asortiman ponude na Ininim benzinskim postajama proširen s proizvodima za njegu beba

Zagreb, 26. svibanj 2015 .- Nakon što je u ožujku 2015. u suradnji s Pampersom obnovila kutak za bebe na benzinskoj postaji Vukova Gorici, INA je ovu korisnu uslugu učinila dostupnom svojim vjernim kupcima i na drugim benzinskim postajama kako bi roditeljima omogućila lakše putovanje s malom djecom koju u ugodnom ambijentu uz potrebnu opremu i higijenske potrepštine lako mogu presvući ili nahraniti.

Kutak za bebe uključuje stolić i podlogu za prematanje, kantu za pelene, stolicu za dojenje te dezinfekcijsko sredstvo za ruke, dok prigodne dječje dekoracije pridonose ugodnom ambijentu za bebe za vrijeme presvlačenja i hranjenja. Također, INA je uz kutak za bebe proširila i asortiman ponude na svojim benzinskim postajama, a koji odsad na odabranim lokacijama uključuje i proizvode za njegu beba kako bi pravilna njega za najmlađe roditeljima bila na dohvat ruke čak i za vrijeme putovanja.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, u Hrvatskoj. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas osim u Hrvatskoj posluje i u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.
Priloženi dokument