Nogometni reprezentativci protegnuli vrijedne noge na Ininoj benzinskoj postaji

Novska, 22. ožujka 2016. – Hrvatska nogometna reprezentacija danas je otputovala iz Zagreba u Osijek gdje će sutra odigrati prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Izraela. Za putovanja vrijedne noge trebalo je i protegnuti, a naši nogometaši to su učinili na Ininoj benzinskoj postaji Novska jug. Reprezentativci su se okrijepili jednom od najboljih kava koje se mogu popiti na putovanju, ali i počastili potrepštinama iz najbogatijeg asortimana robe široke potrošnje koju nude Inine benzinske postaje.

Iznenađenje Ininih kupaca nije izostalo kada su u red iza njih stale neke od najvećih svjetskih nogometnih zvijezda poput Modrića, Mandžukića, Srne i Rakitića. Uz obavezno fotografiranje i pokoji autogram oduševljeni Inini kupci i vjerni navijači poželjeli su uspjeh svojim nogometnim ljubimcima na predstojećim prijateljskim utakmicama kao i na samom Europskom nogometnom prvenstvu koje se ovoga ljeta održava u Francuskoj.

I dok nogometaši tek moraju proći pripreme za Euro zavidnu razinu spremnosti pokazali su Inini djelatnici. Nogometnim rječnikom s nekoliko kratkih pasova, odličnim prebacivanjem igre i snažnim timskim duhom, kojeg su pokazali ovom prilikom, vrlo su se uspješno nosili s pomutnjom koju je izazvalo pojavljivanje hrvatskih nogometaša na Ininoj benzinskoj postaji.

Galeriju fotografija možete pronaći ovdje.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 438 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument