Nova Class goriva dostupna na Ininim postajama

Zagreb, 14. prosinca – INA je započela s uvođenjem novih goriva na svoje benzinske postaje. Riječ je o visokokvalitetnim gorivima s manje od 10 mg/kg sumpora, što je sukladno europskim normama EN 228 za motorne benzine i EN 590 za dizelsko gorivo. Dodatkom aditiva ovim gorivima dobiva se nova kvaliteta kojom se poboljšavaju vozna svojstva automobila, produžava vijek trajanja i povećava snaga motora, te smanjuje potrošnja goriva i čuva okoliš.

Nova goriva na Ininim postajama možete pronaći pod nazivima Eurosuper BS 95 Class i Eurodizel BS Class, a u sljedećih nekoliko dana bit će dostupna na 60 Ininih benzinskih postaja diljem Hrvatske. Popis postaja i više detalja o samim proizvodima potražite na Ininoj Internet stranici.

Proizvodnjom visokokvalitetnih goriva iz vlastitih rafinerija, INA je potvrdila svoju ulogu jedne od malobrojnih kompanija koje vlastitim tehnološkim rješenjima osiguravaju proizvodnju i ponudu kvalitetnih goriva sukladno suvremenim zahtjevima automobilskih motora, odnosno potražnji kupaca. „Uvođenjem EURO V goriva na 400 naših maloprodajnih mjesta sredinom ove godine, počeli smo provoditi strategiju snažne revitalizacije naše maloprodajne mreže a sada na tržište donosimo nove premium proizvode kako bismo odgovorili na sve zahtjevnija očekivanja naših kupaca. Upravo će modernizacija maloprodajne mreže biti u našem fokusu u narednom razdoblju. Cilj ovakve strategije je da ponudimo našim kupcima ne samo visokokvalitetna goriva, već i da podignemo razinu naše usluge u svim segmentima, a sve kako bi zadržali svoju snažnu maloprodajnu poziciju u Hrvatskoj.“ – izjavio je ovom prilikom Darko Markotić, izvršni direktor za trgovinu na malo.Priloženi dokument