Otvoreno arhitektonski jedinstveno maloprodajno mjesto Ine u Šibeniku

 width=

Šibenik, 10. kolovoza 2021. – Vizuru šibenske rive od sada krasi novoobnovljeno maloprodajno mjesto Ine koje se ističe svojom jedinstvenom i atraktivnom arhitekturom.

Vrata kupcima jučer je otvorilo novoobnovljeno maloprodajno mjesto INA Šibenik-obala na adresi Obala Franje Tuđmana 1/a. Ovaj više milijuna kuna vrijedan projekt dizajniran je u skladu s visokim urbanističkim, arhitektonskim i konzervatorskim zahtjevima te je obogatio vizuru gradske rive. Svojim izgledom maloprodajno mjesto jedinstveno je na cjelokupnom hrvatskom tržištu. Uz modernu arhitekturu, INA Šibenik-obala zadovoljava i najviše sigurnosne kriterije. Tako je, na zadovoljstvo građana Šibenika i njihovih gostiju, ponovno omogućena opskrba kvalitetnim Class Plus gorivima te robom široke potrošnje s kopna i mora na kupcima prihvatljivoj i od ranije poznatoj lokaciji. Maloprodajno mjesto nudi i ugodan ambijent za odmor i osvježenje u sklopu gastro usluge Fresh Corneru gdje je posjetiteljima na raspolaganju vrhunska svježa kava, hot dog, svježe pečeni pekarski proizvodi te na licu mjesta pripremljeni sendviči i sladoledi.

Borko Buturac, v.d. operativnog direktora Usluge kupcima i maloprodaje naglasio je vrijednosti ovakvih projekata: „U Ini smo svjesni da se vremena mijenjaju i da kupci sada traže nešto više od samo brzog točenja goriva. Zato je naša strategija omogućiti im da obave sve što trebaju na jednom mjestu uz vrhunsko gastro iskustvo. INA Šibenik-obala pravi je primjer toga i zato smo ponosni na ovo zaista jedinstveno maloprodajno mjesto koje se svojim izgledom uklopilo u postojeću okolinu na siguran način.“

Maloprodajno mjesto Ine na šibenskoj rivi otvoreno je za kupce 0-24 i radi uz pridržavati svih aktualnih uputa i mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

 PR

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Telefon:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr