Rukometni navijački suveniri za EHF EURO 2018 dostupni na Ini

Zagreb, 30. studenog 2017. –  INA, kao generalni partner hrvatske rukometne reprezentacije na predstojećem Europskom rukometnom prvenstvu EHF EURO 2018, za sve je svoje kupce i ljubitelje rukometa pripremila pravu navijačku poslasticu. Naime, na 23 Inina maloprodajna mjesta diljem Hrvatske  možete pronaći bogat asortiman navijačkih suvenira koji uključuje rukometne dresove, majice i lopte te šalice, magnete, osvježivače prostora i ostale suvenire. Opremite se na Ini i spremni dočekajte siječanj i EHF EURO 2018 koji će se održavati u četiri hrvatska grada – Zagrebu, Splitu, Varaždinu i Poreču!
Osim suvenira, na 34 odabrana Inina maloprodajna mjesta u Hrvatskoj i dalje se prodaju ulaznice za EURO 2018, dok su na određenim Ininim maloprodajnim mjestima u Sloveniji raspoložive ulaznice za utakmice slovenske rukometne reprezentacije.

Više informacija o prodaji ulaznica za EHF EURO 2018 te navijačkih suvenira potražite na www.ina.hr/rukomet.

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 494 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument