Sretna dobitnica osvojila BMW u nagradnoj igri Ine

 width=

10.09.2020., Ina Miramarska, Zagreb – Dodjela BMW automobila dobivenom na INA nagradnoj igri.Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Zagreb, 10. rujna 2020. – U sklopu SMS nagradne igre „Putuj sigurno s Inom i osvoji nagrade“ glavnu nagradu, novi atraktivni model na hrvatskom tržištu – BMW 220d Gran Coupe s plaćenom registracijom, osvojila je Petra Domislavić iz Zagreba. INA joj je svečano uručila automobil na maloprodajnom mjestu Miramarska. Uz glavnu nagradu, izvučeni su i dobitnici deset INA kartica u vrijednosti od čak 12.000 kuna.

Ključeve BMW-a sretnoj dobitnici je uručio Borko Buturac, direktor Prodajne operative u Maloprodaji koji je tom prilikom izjavio: „Još jednom smo pokazali da se na Ininim maloprodajnim mjestima uvijek isplati kupovati i da posjeta uvijek donosi nešto uzbudljivo kupcima – vrhunska Class Plus goriva, bogatu ponudu hrane i pića u sklopu Fresh Cornera ili čak novi auto! Čestitamo svim dobitnicima i zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri. Pozivamo sve kupce da nastave putovati sigurno s Inom i prate naše kanale jer uskoro pripremamo puno novih iznenađenja zbog kojih će se uvjeriti da se kupovina na Ini višestruko isplati!“

Izvlačenje dobitnika ove nagradne igre održano je 3. rujna uz prisustvo tročlane komisije i javnog bilježnika. Podrazumijevalo je slučajni odabir dobitnika putem atestirane računalne aplikacije u čijoj je podlozi baza svih ispravnih poslanih SMS poruka. Pritiskom na tipkalo aplikaciju je pokrenuo najtrofejniji hrvatski rally vozač Juraj Šebalj i donio sreću dobitnicima.

Petra Domislavić zahvalila se Ini na osvojenoj nagradi: „Kada je zazvonio telefon i kada se javio gospodin Juraj Šebalj koji mi je priopćio da sam dobitnica glavne nagrade, nisam mogla vjerovati, a i još uvijek sam pod dojmom. Inače, otac i ja već nekoliko godina sudjelujemo u Ininim nagradnim igrama i eto sada je sreća došla i do nas. Automobil ću zadržati jer je došlo vrijeme da naš sadašnji automobil zamijenimo. Pozivam sve ostale vozače da svoja vozila opskrbljuju naftnim derivatima na Ininim prodajnim mjestima i naravno da sudjeluju u budućim Ininim nagradnim igrama! Hvaliti Ini i svim njezinim djelatnicima na ovoj predivnoj nagradi.“

Inina nagradna igra trajala je od 29. lipnja do 30. kolovoza. Priliku za sudjelovanje imali su svi kupci koji su na maloprodajnim mjestima natočili Inina vrhunska goriva, kupili robu široke potrošnje ili omiljen proizvod iz bogate gastro ponude u iznosu od minimalno 250 kn te poslali SMS poruku s traženim podatcima na broj 60010. Od početka nagradne igre kupci su imali priliku osvojiti tjedne nagrade, a na taj način INA je kupcima podijelila 120 INA kartica u ukupnoj vrijednosti od 240.000 kn. Popis tjednih dobitnika potražite na Ininim službenim internetskim stranicama.

INA zahvaljuje svima kupcima na sudjelovanju u ovoj nagradnoj igri i vjernosti!

 

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

 PR

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Telefon:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr