Suradnja Ine i škole „Energy Delta Institute“

  •  INA domaćin četverodnevnog predavanja poslovne škole „Energy Delta Institute“
  • Sudionicima će biti predstavljene teme iz energetike

Zagreb, 2. lipnja 2014.– INA je domaćin četverodnevnog edukacijskog programa  „Energetske politike i odnosi istočne i zapadne Europe“ koji je u organizaciji međunarodne poslovne škole započeo danas. Program okuplja stručnjake iz Ine, ali i predstavnike drugih energetskih kompanija, kao što su ExxonMobil International i Siemens.

Pozdravljajući okupljene na svečanom otvorenju programa, g. Tomislav Thür, Inin izvršni direktor za korporativne poslove rekao je „Ovaj četverodnevni program veoma je važan u kontekstu promjena koje danas utječu na energetski sektor“ te dodao kako je Ini čast biti prepoznata kao partner priznate poslovne škole za energetiku kao što je Energy Delta Institute. Direktor programa škole, g. Volko de Jong, zahvalio se Ini na domaćinstvu te poželio svim sudionicima uspješno usvajanje programa. 

Sudionicima će tijekom četiri dana biti predstavljene teme kao što su inovacije u energetici, opskrba Europe energijom i razvoj energetskog sektora. Predavanja i brojne radionice održavat će poznati predavači s prestižnih međunarodnih obrazovnih institucija kao što su „Harvard University Institute“ i „Oxford Institute for Energy Studies“.

 INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 445 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10
10020 Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument