Uz Inin program vjernosti povoljno do vrhunskog kuhinjskog pribora i vrtnih alata

  • Vjernim kupcima do 50%* popusta na Fiskars proizvode
  • Fiskars program vjernosti na Ininim benzinskim postajama traje do 30. rujna 2015.

Zagreb, 18. lipnja 2015. – INA je za svoje kupce i ove godine pripremila Fiskars program vjernosti koji traje do 30. rujna 2015., odnosno do isteka zaliha. Kvalitetne vrtne škare, sjekira, pila na uvlačenje, velik izbor raznih kuhinjskih noževa, ribež, tava i cjedilo samo su neki od 20 vrhunskih Fiskars proizvoda koji se sada mogu povoljno kupiti na Ininim maloprodajnim mjestima.

U sklopu ovog programa vjernosti, kupci će za svakih 50 kuna potrošenih za kupnju goriva ili robe široke potrošnje na Ininim maloprodajnim mjestima dobiti po jednu naljepnicu koju trebaju zalijepiti u  pripadajuću knjižicu, a nakon što prikupe potreban broj naljepnica u mogućnosti su kupiti željene Fiskars proizvode uz do 50% popusta*.

Naljepnice se mogu sakupljati na svim Ininim maloprodajnim mjestima, a iskoristiti na odabranim maloprodajnim mjestima uključenima u program vjernosti.

Kompanija Fiskars, osnovana daleke 1694. godine što ju čini jednom od najstarijih kompanija na svijetu, sinonim je kvalitete i iznimnog dizajna već stoljećima, a svaki pojedini artikl Fiskars vrtnog alata i Gerber Survival serije dizajniran je kako bi zadovoljio kriterije izvrsnosti i funkcionalnosti. Priliku da se uvjere u kvalitetu Fiskars proizvoda, Inini kupci su već imali u sklopu prošlogodišnjeg Fiskars programa vjernosti, a svi koji tada nisu sudjelovali ili oni kupci svoju kolekciju žele nadopuniti novim proizvodima, sada to imaju priliku učiniti na Ininim benzinskim postajama.

* u usporedbi s redovnim maloprodajnim cijenama u maloprodajnoj mreži

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument