Vinjete za mađarske ceste na Ininim benzinskim postajama

  • Na 13 Ininih benzinskih postaja u Hrvatskoj od danas su dostupne vinjete za mađarske brze ceste
  • Nabava vinjeta omogućena je prije prelaska granice  s Mađarskom
  • Vinjete se mogu platiti i INA karticom

Zagreb, 16. veljače 2015. – Na 13 Ininih benzinskih postaja u Hrvatskoj od danas su dostupne  e-vinjete za mađarske brze ceste, za vozila do 3,5 tona. S ovom Ininom uslugom, po prvi puta, svi koji putuju u Mađarsku, mogu prije prelaska mađarske granice kupiti vinjetu te je, uz sve uobičajene načine plaćanja, mogu platiti i INA karticom.

Vinjete za Mađarsku mogu se kupiti na sljedećim Ininim benzinskim postajama: Ježevo-sjever, Novi Marof-istok, Sredanci-autocesta, Vukova Gorica, Slavonski Brod-Osječka, Koprivnica-Kolodvorska, Beli Manastir-Osječka, Varaždin-Međimurska, Osijek-Čepinska, Goričan, Kalinovac, Vinkovci-Kunjevci i Lučko-jug. Više informacija o novoj Ininoj usluzi, kao i popis postaja te cijene vinjeta možete pronaći na Ininoj web stranici.

Uz mađarske vinjete na Ininim benzinskim postajama mogu se kupiti i vinjete za slovenske autoceste kao i bonovi za nadoplatu za ENC uređaje.

INA intenzivno radi na dodatnom poboljšanju maloprodajnog poslovanja kroz mjesečne akcije u sklopu kojih nudi pojedine proizvode po akcijskim cijenama,  a sezonski se kreiraju i posebne ponude proizvoda poznatih brendova po atraktivnim cijenama. Sve aktualne ponude na Ininim benzinskim postajama možete provjeriti ovdje.

Proširenjem asortimana kroz uvođenje dodatnih usluga i proizvoda te ponudu proizvoda po promotivnim cijenama INA kontinuirano nastoji povećati zadovoljstvo potrošača i učiniti svoje postaje prvim izborom kupaca.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument