Započele prijave za Growww 2012.

INA-Industrija nafte, d.d. objavljuje otvaranje natječaja Growww 2012. u sklopu kojeg će kompanija zaposliti 131 mladog stručnjaka na pripravnički staž u trajanju od jedne godine. Growww program namijenjen je prvenstveno mladim talentima iz polja naftnog inženjerstva, kemije, strojarstva, ekonomije i informatike, no i ostali profili visoko obrazovanih studenata pozvani su da se prijave na natječaj.

Growww program provodi se u svim zemljama u kojima se nalaze tvrtke članice MOL Grupe, a u Hrvatskoj se zapošljavanje mladih profesionalaca putem ovog programa održava treću godinu zaredom. Protekli natječaji u Ini doživjeli su golemi uspjeh s više tisuća prijava te je u prošle dvije godine u sklopu Growww programa INA zaposlila 227 visokoobrazovanih pripravnika, pred koje su postavljeni ambiciozni poslovni ciljevi i zadaci, ali i prilika da uče od dodijeljenih mentora.  Novi pristup u procesu zapošljavanja koji je INA učinila provođenjem Growww programa pridonio je i tome da INA postane ponosni nositelj Certifikata Poslodavac partner.

Svi potencijalni kandidati koji odgovaraju traženim stručnim profilima te imaju do dvije godine radnog iskustva, pozvani su da svoje prijave na natječaj pošalju do 15. travnja. Sve informacije o konkretnim radnim mjestima i traženim strukama mogu se naći na www.ina.hr/growww.Priloženi dokument