Započele prijave za Growww 2013.

INA – Industrija nafte, d.d. danas je otvorila četvrti po redu Growww natječaj u sklopu kojeg se mladim talentima koji imaju do dvije godine radnog iskustva nudi mogućnost zaposlenja na jednom od 60 otvorenih pripravničkih mjesta u INA Grupi, odnosno kompanijama INA, d.d., STSI d.o.o., TRS d.o.o., Maziva d.o.o. i Prirodni plin d.o.o.. Novost koju donosi ovogodišnji Growww natječaj je mogućnost prijave za radna mjesta u sjedištu MOL Grupe u Budimpešti, gdje će pripravnici stjecati vrijedno profesionalno iskustvo u multikulturalnom okruženju i među kolegama iz svih zemalja u kojima djeluju kompanije članice MOL Grupe.

INA se na pokretanje Growww programa odlučila 2010. godine, vođena uvjerenjem kako su obrazovani, talentirani i motivirani zaposlenici ključ uspjeha za nove poslovne izazove. Svi dosadašnji Growww natječaji u Ini doživjeli su golemi uspjeh, s više tisuća prijava, pa je u protekle tri godine INA zaposlila više od 300 visokoobrazovanih pripravnika. Pripravnički staž u Ini odabranim kandidatima nudi profesionalni razvoj pod vodstvom mentora, timski rad i stručno usavršavanje, a onima koji zadovolje zadane kriterije za vrijeme jednogodišnjeg staža nudi se ugovor na neodređeno vrijeme.

Traženi profili i ove godine su najbolji među diplomiranim studentima i talentima iz područja strojarstva i naftnog inženjerstva, geologije, ekonomije i poslovnog upravljanja, no i diplomanti ostalih usmjerenja. Svi kandidati zainteresirani za ovogodišnji Growww natječaj, svoje prijave mogu podnijeti do 3. svibnja isključivo putem online registracije na Ininoj web stranici www.ina.hr/growww, odnosno putem linka www.ina.hr/karijera. Više informacija o natječaju dostupno je i na Ininoj Facebook stranici, dok se sva dodatna pitanja o ovogodišnjem natječaju mogu uputiti na growww@ina.hr.Priloženi dokument