Započele prijave za Growww 2014.

  • INA već petu godinu zaredom pruža priliku mladima za stjecanje početnog radnog iskustva
  • Prijave traju do 15. travnja
  • U proteklih četiri godine više od 350 diplomanata dobilo je priliku za razvoj karijere u Ini

Zagreb, 20. ožujka 2014.- INA je danas otvorila peti po redu natječaj Growww, u sklopu kojeg će ove godine mladi stručnjaci dobiti priliku za pripravnički staž u trajanju od jedne godine. Growww program namijenjen je prvenstveno mladim talentima iz polja naftnog inženjerstva, kemije, strojarstva, ekonomije i informatike, no i ostali profili visoko obrazovanih studenata pozvani su da se prijave na natječaj.

Uz svakodnevna zaduženja, pripravnici će sudjelovati i u Programu poslovne edukacije radi boljeg razumijevanja posebnosti naftne industrije te naučiti o potpornim djelatnostima naftne industrije. Program poslovne edukacije sastoji se od posjeta rafinerijskim postrojenjima i plinskim pogonima te grupnih predavanja menadžmenta MOL Grupe, kao i grupnih zadataka.

Protekli natječaji doživjeli su golemi uspjeh s više tisuća prijava te je u protekle četiri godine u sklopu Growww programa INA zaposlila više od 350 visokoobrazovanih pripravnika pred koje su postavljeni ambiciozni poslovni ciljevi i zadaci, ali i prilika da uče od dodijeljenih mentora. Ovaj pristup u procesu zapošljavanja pridonio je i tome da INA postane ponosni nositelj Certifikata Poslodavac Partner.

Svi potencijalni kandidati koji odgovaraju traženim stručnim profilima te imaju do jedne godine radnog iskustva, pozvani su da svoje prijave na natječaj pošalju do 15. travnja putem Inine web stranice www.ina.hr/growww. Informacije o natječaju dostupne su također i na Ininoj Facebook stranici.

Također, zainteresiranima se nudi mogućnost prijave za zaposlenje u sjedištu MOL Grupe s radnim mjestom u Budimpešti, a prijave  se primaju  putem stranice http://mol.hu/en/about_mol/careers/offers_for_entrants/growww/ do 15. travnja. Svi potrebni detalji o uvjetima natječaja dostupni su na LinkedIn i Facebook stranici MOL Grupe.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA Grupa broji 13.460 zaposlenih. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 444 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.Priloženi dokument