INA kartica obilježava 20 godina poslovanja

 width=

INA kartica je prva hrvatska naftna kartica za kupnju goriva i drugih roba i usluga na Ininim maloprodajnim mjestima, ali i drugim prodajnim mjestima na kojima je istaknut znak za prihvaćanje INA kartice. Sredinom 1997. godine počelo je izdavanje INA kartice i ugovaranje s poslovnim korisnicima, krajem iste godine bilo je sklopljeno već 300 ugovora s poslovnim partnerima, dok danas INA kartica ima više od 11.000 korisnika. INA kartica je prvenstveno namijenjena poslovnim korisnicima s kojima INA ima ugovornu suradnju i na taj način unaprjeđuje suradnju. Povodom 20. godišnjice poslovanja, za nove članove INA kartica osigurali smo prvu godinu korištenja bez naknada, dok onima koji su korisnici od samog početka, punih 20 godina, osiguravamo trajno oslobođenje od naknade.

Tijekom 20 godina, unaprjeđivala se tehnologija do automatiziranog procesa obrade INA kartice, provjere svake transakcije u stvarnom vremenu. Osim standardne INA kartice uvedena je i avansna INA kartica (za kupce koji žele model plaćanja unaprijed) te INA kartica za diplomatski kor u Republici Hrvatskoj kao poseban proizvod za taj segment tržišta. Povećan je broj prihvatnih mjesta za INA karticu u Republici Hrvatskoj te u regionalnom području (Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj i Rumunjskoj). Omogućeno je plaćanje cestarina, tunelarina i mostarina na svim pravcima autocesta u Hrvatskoj, vezivanje trajnih naloga ENC uređaja HAC-a te kupnja vinjeta za Sloveniju, Mađarsku i Srbiju putem INA kartice. Također je uvedena i online usluga za korisnike INA kartice. Time su korisnici dobili dodatnu razinu usluge praćenja i uvida u poslovanje putem INA kartice.

Danas je INA kartica pozicionirana na domaćem tržištu kao vodeći pružatelj usluge takvog tipa kartica. Preko 200.000 je aktivnih INA kartica putem kojih nastane oko 5 milijuna transakcija godišnje, koje se obrade i prođu kroz sustav INA kartice. INA kartica omogućava kupnju kvalitetnog goriva i ostalih proizvoda i usluga na najvećoj maloprodajnoj mreži benzinskih postaja u RH, gdje je jedina takva kartica s potpunom pokrivenošću u cijeloj RH.

Više informacija o tome kako postati korisnik pronađite na web stranici INA kartice.