INA MAZIVA – Nova dinamična zaštita

Zadovoljstvo kupaca na prvom je mjestu liste prioriteta INA MAZIVA te se kontinuirano radi na poboljšanju kvalitete roba i usluga kako bi se u svakom trenutku zadovoljile potrebe postojećih i potencijalnih kupaca.

Naši kupci od sada mogu pronaći beskompromisnu dinamičnu zaštitu svih vozila i strojeva u praktičnijim kanticama. Naime, nakon punih 20 godina kantice proizvoda INA MAZIVA zasjale su u novom ruhu – praktičnije su i jednostavnije za uporabu te se na njima nalazi sigurnosni čep koji sprječava slučajno otvaranje. Iako se proizvodi nalaze u novoj ambalaži, kvaliteta je i dalje nepromijenjena te je na visokom nivou.

Snaga dolazi iznutra – najbolja zaštita također. U vrijeme kada je zaštita prioritet, osim svoga vozila kupci mogu zaštiti i sebe novim Dezinol proizvodima za dezinfekciju. Uz osvježenu ambalažu proizvoda, INA MAZIVA kontinuirano rade i na plasiranju novih proizvoda na tržište pa su u vrijeme najveće krize uzrokovane koronavirusom na tržište plasirali kompletnu liniju proizvoda za dezinfekciju, pod zajedničkim nazivom INA Cosmetx.

Timski duh, kreativnost djelatnika te velika želja za postizanjem što boljih rezultata doveli su do toga da se u samo nekoliko dana razvije prvi proizvod iz linije INA Cosmetx – INA Dezinol, sredstvo za dezinfekciju površina. Ubrzo nakon toga razvijeno je i sredstvo za dezinfekciju ruku – INA Dezinol Plus, a nedavno su na tržište plasirane i dezinfekcijske vlažne maramice. Povratne informacije kupaca su izvrsne te se planira širenje prodaje na hotelijersku branšu i zdravstvene ustanove gdje se pokazala velika potreba za navedenim proizvodima. Također, proizvodi su već plasirani na inozemna tržišta koja su prepoznala kvalitetu proizvoda, pa ih tako izvozimo u Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Austriju i Italiju.

Osim širenja prodaje na druge branše te na inozemna tržišta, kompanija je započela s razvijanjem sredstava za dezinfekciju na vodenoj osnovi.

Proizvodi u novoj ambalaži, kao i dezinficijensi iz linije INA Cosmetx dostupni su na Ininim maloprodajnim mjestima.