INA organizira spajaLICA HUB tjedan za udruge

 width=

Nakon uspješne dvogodišnje suradnje s udrugama iz spajaLICE, INA čini dodatni iskorak u svom društveno odgovornom nastojanju te povodom obilježavanja druge godine projekta pokrećemo platformu za dijeljenje znanja spajaLICA HUB u sklopu koje ćemo zajedno s partnerima organizirati besplatna predavanja i radionice za nevladine ustanove i obrazovne institucije.

U sklopu spajaLICA HUB tjedna u Ininoj kući udruga na adresi Medulićeva 34 u Zagrebu održat će se nekoliko predavanja:

Tema Datum i vrijeme Predavač
Računovodstvo za neprofitne organizacije utorak 28. studenog od 17 do 19 sati Ljiljana Vuletić, predsjednica udruge „Ljubav na djelu – Udruga roditelja djece oboljele od malignih
bolesti“ i ovlašteni revizor
Osnove i principi prikupljanja sredstava srijeda 29. studenog od 17 do 19 sati Mladenka Majerić, izvršna direktorica udruge  “CRVENI NOSOVI, klaunovi doktori”
EU fondovi za nevladine organizacije četvrtak 30. studenog od 17 do 19 sati Predavanje je organizirano u suradnji Ininim poslovnim partnerom, društvom Razbor, koje je dio Sense
Grupe.
Predavač: Mirna Žunić, viša savjetnica

Također, u srijedu se s početkom u 11 sati u Ininoj kući udruga održava i panel „Dijeljenje znanja – novi model društveno odgovornog poslovanja?“ na kojem će sudjelovati dr.sc. Mirjana Matešić, ravnateljica Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj, Vesna Lendić Kasalo, v.d. ravnatelja Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge, Jela Prgić Znika, izvršna direktorica Volonterskog centra Zagreb, Mladenka Majerić, izvršna direktorica udruge “CRVENI NOSOVI, klaunovi doktori” te predstavnici STYRIA:SCOOL Akademije i Ine. U sklopu panela pokušat ćemo odgovoriti na pitanja poput: Što sve uključuje društveno odgovorno poslovanje danas? Je li dijeljenje znanja (novi) način DOP poslovanja? Koja znanja nedostaju nevladinim organizacijama za njihovu samoodrživost? Koji su najčešći načini stručnog usavršavanja u udrugama? Na koji način profitni i neprofitni sektor mogu pomoći udrugama da dodatno razviju stručna znanja?

Edukacije i panel namijenjeni su predstavnicima udruga, a sudjelovanje je besplatno, no zbog ograničenog broja mjesta molimo svoj dolazak najavite na mail spajalica@ina.hr.