INA poziva studente na sudjelovanje u Freshhh natjecanju

 width=

Danas su otvorene prijave za Freshhh 2017. – međunarodno nagradno online natjecanje za studente zainteresirane za naftnu i plinsku industriju. Prijave se zaprimaju do 3. studenog 2017. na web stranici www.freshhh.net, a najbolje plasirani timovi sudjeluju u finalu natjecanja uživo, gdje se bore za atraktivne novčane nagrade te mogućnost zaposlenja u MOL Grupi, čiji je i INA dio.

Tijekom natjecanja, tročlani timovi dobivaju zadatak upravljanja integriranom virtualnom naftnom kompanijom, donose odluke o razvoju projekata, izgradnji rafinerije te pronalaženju najboljeg proizvodnog portfelja. Osim toga, studenti će imati i priliku postaviti strategiju o razvoju maloprodajne mreže te odlučivati o ulaganjima i širenju mreže.

Freshhh je također i način jačanja interesa studenata za karijeru na području industrija plina i nafte te poticaj da rade u jednoj od najpoželjnijih kompanija u regiji.

Tijekom proteklih godina, natjecanje je privuklo više od 25.000 studenata iz više od 70 zemalja, a mnogi od nekadašnjih sudionika dobili su priliku da svoje karijere započnu u MOL Grupi, u okviru Growww programa.

Prijave su otvorene do 3. studenog 2017.