INA uručila donaciju SOS Dječjem selu Hrvatska

 width=

Povodom 25. rođendana SOS Dječjeg sela Lekenik, INA je uručila donaciju SOS Dječjem selu Hrvatska u iznosu od 150.000 kn koja će biti namijenjena za investicijsko održavanje SOS kuća.
Donaciju je nacionalnoj direktorici Udruge, gđi Višnji Tuškan-Krupić, uručio direktor Rafinerije Sisak g. Damir Butković koji je izjavio: „Partnerstvo sa SOS Dječjim selom od velike nam je važnosti jer na ovaj način pružamo potporu djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi i trudimo se, što je više moguće, uljepšati im svakodnevnicu“.

„Vrijednost našeg partnerstva s tvrtkom INA iz godine u godinu raste. Sretni smo što imamo ovakve prijatelje koji nas prate svakodnevno te vjerno podržavaju u stvaranju obitelji za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Od srca im zahvaljujemo na ovogodišnjoj donaciji, kojom će udobnost življenja u našim SOS kućama porasti na višu razinu“, rekla je nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska, gospođa Višnja Tuškan-Krupić.

Suradnju s SOS Dječjim selom Hrvatska INA je započela 2010. godine te ju kontinuirano ostvaruje kroz različite projekte i inicijative, godišnje donacije i akcije INA Kluba volontera.