Izbjegnite gužve i ulaznice za Zagreb Auto Show kupite na Ini

 width=

Od 19. ožujka ulaznice za zagrebački Auto Show „powered by INA CLASS“ mogu se kupovati na 27 Ininih maloprodajnih mjesta u Zagrebu.
Uz generalno sponzorstvo ove prestižne međunarodne izložbe automobila, gospodarskih vozila, motocikala i prateće opreme INA će spektaklu pridonijeti i originalnim izložbenim prostorom u obliku replike benzinske postaje gdje će posjetitelji moći dobiti sve informacije o Ininim visokokvalitetnim gorivima, mazivima i ostalim proizvodima, ali se i zabaviti na simulatorima vožnje u društvu poznatih sportskih i estradnih lica. Donosioce ulaznica, uz predočenje računa da su kupljene na Ininim maloprodajnim mjestima, čekaju pokloni na našem štandu broj 3 u paviljonu 5.

Zagreb Auto Show u punom sjaju se vraća na zagrebački Velesajam nakon osam godina. Poduprt je od strane Međunarodnog udruženja proizvođača automobila (OICA), a do sada je svoj dolazak na zagrebački Velesajam najavilo više od 200 izlagača što će ovu izložbu automobila svrstati uz bok najvećih i svjetski najpoznatijih automobilističkih izložba koje se održavaju u Frankfurtu i Ženevi. Ljubitelji automobila u zagrebačkom Auto Showu će uživati od 5. do 10. travnja 2016., a očekuje se više od 150 tisuća posjetitelja iz cijele regije.

Vidimo se na zagrebačkom Velesajmu!