IZNENAĐENJA ZA NAJVJERNIJE ININE KUPCE SAMO ŠTO NISU POČELA!

Tko još ne voli iznenađenja? INA ih je pripremila jako puno za svoje najvjernije kupce, a kako biste došli do prvih iznenađenja potreban je samo jedan klik!

Zato pratite Inine kanale i društvene mreže kako biste i vi bili dio novog programa putem kojeg kompanija priprema razne pogodnosti za kupce! Popusti na vrhunska Inina Class Plus goriva, usluge i proizvode na Ininim maloprodajnim mjestima, darovi dobrodošlice, besplatna najfinija kava i sočni hot dog iz Fresh Cornera? Zvuči dobro, zar ne?

INA očito u ovom izazovnom periodu pandemije koronavirusa nije zaboravila na potrebe i želje svojih kupaca. Proširena je maloprodajna mreža, neke lokacije su obnovljene, a sve s ciljem da INA ostane broj jedan gastro odredište na putovanju, prvi izbor za ljude u pokretu i tržišni lider s ciljanom lepezom proizvoda i usluga. Tako je početkom ljeta na dobro poznatom maloprodajnom mjestu Vukova Gorica, otvoren jedinstveni gastro kutak za vrhunski predah od putovanja – prvi Fresh Corner restoran u Ininoj maloprodajnoj mreži. Restoran je to koji će zadovoljiti ukuse svih kupaca u pokretu, a ugodan ambijent garantira vrhunski odmor na putovanju. Standardna ponuda Ininih Fresh Cornera u restoranu je dodatno proširena u suradnji s vrhunskim gastro stručnjacima. Posjetitelji tako imaju priliku probati i različita topla jela. Ponuda se mijenja ovisno o sezonskim namirnicama jer INA želi imati uvijek svježa i atraktivna jela za svoje goste. Fresh Corner restoran, kao i ostalih 75 Fresh Corner lokacija u maloprodajnoj mreži Ine postaju nezaobilazne gastro točke na putovanju.

Ini vjernost kupaca jako puno znači i zato im se želi odužiti i omogućiti im da uživaju u zajedničkom putovanju i dalje!  Zato – dozvolite Ini da vas iznenadi u sljedećih nekoliko dana!

#INAdokazanonajbolja