Izvučen zadnji dobitnik BMW-a u Ininoj nagradnoj igri

Nagradna igra „Kupuj na Ini, BMW je bliži nego što se čini!“ najuspješnija je Inina nagradna igra s više od 450.000 prijava. Prvi BMW je dobio svog vlasnika u listopadu, a sretni dobitnik drugog BMW-a je nagrađen u studenom.

 Dobitnica treće i ujedno zadnje mjesečne nagrade, osobnog automobila BMW 318d Advantage+ je Mia Čutura, Zagreb.

Čestitamo svim našim sretnim dobitnicima BMW-a koji su ujedno i članovi INA Loyalty programa čime su si osigurali dvostruku šansu za dobitak!

Inina SMS nagradna igra trajala je na Ininim maloprodajnim mjestima od 13. listopada do 24. prosinca. Kupci su se mogli uključiti na način da posjete bilo koje Inino maloprodajno mjesto i natoče Inina vrhunska goriva, kupe robu široke potrošnje ili svoj omiljen proizvod iz bogate gastro ponude Fresh Cornera u minimalnoj vrijednosti od 250 kn te pošalju SMS poruku s traženim podatcima na broj 60010. INA je nagrađivala jednim BMW-om mjesečno – BMW 118i Advantage+ u listopadu, BMW 218i Gran Coupe Advantage+ u studenom i BMW 318d Advantage+ u prosincu. Također, kupci su imali priliku osvojiti vrijedne dnevne i tjedne nagrade – dva sretna dobitnika dnevno imali su priliku osvojiti INA karticu u vrijednosti od 500 kn, a tri sretna dobitnika jednom tjedno mogli su osvojiti INA karticu od 1000 kn.

 Više informacija o nagradnoj igri i svim dobitnicima potražite na poveznici.