Lordovski zalogaj uz INA Montana sendvič

 width=

Još u 18. stoljeću lordu Sandwichu palo je na pamet komad mesa umetnuti među dvije kriške kruha, a od onda sendvič je doživio brojne inačice na svim kontinentima. Kreiranju novih okusa nije odoljela ni INA pa odnedavno na prodajnim mjestima u sklopu Ininih benzinskih postaja, osim uobičajene ponude robe široke potrošnje, možete pronaći i lordovski zalogaj: novi INA Montana sendvič osmišljen posebno za Inu!

Montana Plus d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu trenutačno je jedini hrvatski proizvođač i distributer sendviča produljene svježine te su s kvalitetom i izvrsnim okusima Montana sendviča naši kupci već dobro upoznati, no ovaj put nudimo im nešto uistinu posebno. INA Montana je maxi (trostruki) sendvič od 260 grama u kojem su među kriške posebne vrste kruha sa sjemenkama namazanog laganom majonezom i osvježavajućim hren umakom udobno „smještene“ kriške ukusne pečene šunke i polutvrdog sira, uz sočnu pečenu papriku.

Uz INA Montana sendvič ne samo da nećete ostati gladni, već će predah za osvježenje biti doživljaj vrijedan samog lorda Sandwicha – dobar tek!