Novi Inin program vjernosti – Philipsovih 11

 width=

INA je za svoje vjerne kupce produžila Program vjernosti koji traje do 31.srpnja 2013. (ili do isteka zaliha) u kojem možete ostvariti čak do 50%* popusta na 11 Philipsovih proizvoda.

Natočite gorivo ili kupite bilo koji proizvod ili uslugu na bilo kojem Ininom maloprodajnom mjestu gdje ćete za svakih potrošenih 60kn (odnosno 250kn za vozače kamiona ili autobusa) na blagajni dobiti po jednu naljepnicu.

Sakupite potreban broj naljepnica (10, 15, 20 ili 25, ovisno o željenom proizvodu) te ih nalijepite na predviđenu stranicu u pripadajućoj knjižici koju također dobivate prilikom kupnje. U ponudi proizvoda nalaze se mali kućanski aparati i uređaji poput digitalnog okvira za slike, štapnog miksera, kuhala za vodu, glačala na paru, epilatora i brijaćih aparata pa vjerujemo kako će svatko pronaći nešto za sebe!

Naljepnice se mogu skupljati na svim Ininim maloprodajnim mjestima, a iskoristiti na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima uključenim u program vjernosti. Skupljanjem naljepnica prihvaćate odredbe i uvjete promocije o kojima možete saznati više na Ininim maloprodajnim mjestima.

* u usporedbi s redovnim maloprodajnim cijenama u maloprodajnoj mreži.