#svismoOK u Ini: Održana konferencija i dan otvorenih vrata za zaposlenike

 width=

Danas je u Ininoj upravnoj zgradi održana konferencija #svismoOK s ciljem promicanja kulture raznolikosti i uključivanja na radnom mjestu uz bogate popratne sadržaje namijenjene zaposlenicima. U Ini je 2017. godine održan prvi dan otvorenih vrata za zaposlenike, a ove godine je #svismoOK dan prerastao u konferenciju s renomiranim predavačima iz područja raznolikosti i uključivanja, mnogobrojnim radionicama za zaposlenike, Sajmom kulture te vanjskim gostima.

Središnji dio programa bila je panel diskusija na kojoj su predstavnici poslovnog sektora i kompanija u Hrvatskoj podijelili svoja iskustva i viđenje upravljanja raznolikošću i uključivanjem. U panel raspravi su sudjelovali Gordana Deranja, predsjednica HUP-a, Boris Trupčević, generalni direktor Styria Media Group za Hrvatsku, Anita Letica, predsjednica Uprave Philip Morrisa, Sándor Fasimon, predsjednik Uprave INA, d.d., Medeja Lončar, predsjednica Uprave Siemensa Hrvatska, Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave TELE2 te Diana Kobas Dešković, začetnica i kreatorica MAMFORCE© standarda, koja je moderirala panel raspravu.

Prisutnima su se kroz zanimljiva predavanja i panel diskusiju obratili gđa Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u Ini, Diana Kobas Dešković, začetnica projekta Mamforce i dobitnica nagrade za Mikro poduzetnicu godine, Melanie Seier Larsen, partnerica i izvršna direktorica Boston Consulting Grupe, Boris Vukić, partner i jedan od osnivača Adizes SEE – ASEE i Senior Associate Adizes Institute, prof. Željka Kamenov, redovita profesorica na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, dok je zanimljivim komičarskim nastupom koji potiče na razmišljanje konferenciju otvorio Vicko Bilandžić, hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac.

Konferenciju je posjetilo oko čak 300 sudionika i zaposlenika koji su tijekom cijelog dana imali priliku razgledati Sajam kulture i saznati kako kroz različite vrijednosti pokazujemo i potičemo raznolikost u Ini. Za zaposlenike su organizirane posebne i mnogobrojne radionice kroz koje su mogli bolje razumjeti i upoznati sebe i svoje kolege.

FOTO:Luka Stanzl/PIXSELL