Uručen posljednji BMW sretnoj dobitnici u Ininoj SMS nagradnoj igri

Zagreb, 14. siječnja 2022. Najpoželjnija nagrada u prošloj godini, BMW 318d Advantage+ uručen je sretnoj dobitnici Miji Čuturi iz Zagreba u sklopu nagradne igre „Kupuj na Ini, BMW je bliži nego što se čini!“.

Nagradna igra Ine privukla je veliki interes javnosti što ne čudi jer se radi o do sada najuspješnijoj nagradnoj igri kompanije za koju je stiglo više od 470.000 prijava kupaca. U razdoblju od 13. listopada do 24. prosinca 2021. godine INA je tako nagradila kupce sa 146 dnevnih nagrada, 33 tjedne nagrade te po jednim BMW-om mjesečno – BMW-om 118i Advantage+ u listopadu, BMW-om 218i Gran Coupe Advantage+ u studenom i BMW-om 318d Advantage+ u prosincu. Dobitnica posljednjeg BMW-a je Mia Čutura iz Zagreba koja nije krila sreću prilikom svečanog uručenja automobila na Ininom maloprodajnom mjestu u Heinzelovoj u Zagrebu: „Kad sam saznala da sam upravo ja dobitnica, bila sam u šoku! Oduševila sam se i uvjerila da uvijek treba pokušati igrati, jer ako ne igraš – nećeš niti dobiti! Hvala Ini što mi je uljepšala blagdane! Vjerujem da mi je u osvajanju automobila pomoglo i članstvo u INA Loyalty programu jer su svi članovi imali dvostruku šansu za osvajanje automobila. INA Loyalty često koristim jer mi se svaka posjeta Ini još više isplati kroz bodove koje sakupljam te ih koristim za pogodnosti i popuste. Odlična stvar!“

Ključeve BMW-a dobitnici je uručila Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje koja je tom prilikom izjavila: „Čestitke sretnoj dobitnici! I kroz ovu nagradnu igru pokazali smo da nam je zadovoljstvo i osmjeh kupaca na prvom mjestu, a njih gotovo 180 jesenas je imalo i dodatnog razloga za sreću jer su osvojili neku od naših vrijednih nagrada. Želja nam je ostati prvi izbor kupaca u pokretu i zato kontinuirano prilagođavamo ponudu njihovim potrebama, razvijamo mrežu i pratimo trendove te pripremamo nova uzbudljiva iznenađenja i nagradne igre. Pozivam sve naše kupce da nastave putovati s Inom!“

Iznenađenjima tu nije bio kraj jer je sretnoj dobitnici prvi spremnik novog BMW-a vrhunskim Class Plus gorivom napunila zlatna olimpijka Sara Kolak koja s Inom ima uspješnu suradnju.

INA zahvaljuje svim kupcima koji su sudjelovali u ovoj nagradnoj igri!

 

O nagradnoj igri „Kupuj na Ini, BMW je bliži nego što se čini!“

Inina SMS nagradna igra trajala je na Ininim maloprodajnim mjestima od 13. listopada do 24. prosinca. Kupci su se mogli uključiti na način da posjete bilo koje Inino maloprodajno mjesto i natoče Inina vrhunska goriva, kupe robu široke potrošnje ili svoj omiljen proizvod iz bogate gastro ponude Fresh Cornera u minimalnoj vrijednosti od 250 kn te pošalju SMS poruku s traženim podatcima na broj 60010. INA je nagrađivala jednim BMW-om mjesečno – BMW 118i Advantage+ u listopadu, BMW 218i Gran Coupe Advantage+ u studenom i BMW 318d Advantage+ u prosincu. Također, kupci su imali priliku osvojiti vrijedne dnevne i tjedne nagrade – dva sretna dobitnika dnevno imali su priliku osvojiti INA karticu u vrijednosti od 500 kn, a tri sretna dobitnika jednom tjedno mogli su osvojiti INA karticu od 1000 kn. Sveukupno je pristiglo više od 470.000 prijava, što je ujedno čini i najuspješnijom nagradnom igrom Ine. Podijeljeno je 146 dnevnih nagrada, 33 tjednih nagrada i 3 mjesečne nagrade. Dobitnici su izvučeni slučajnim odabirom te uz nadzor tročlane komisije i javnog bilježnika, a u nagradnoj igri nisu mogli sudjelovati radnici Ine koji su uključeni u organizaciju nagradne igre i izvlačenje dobitnika te članovi njihove uže obitelji. Više informacija o ostalim dobitnicima potražite na poveznici, a očitovanje Ine nastavno na lažne vijesti koje su se pojavile vezano uz ovu nagradnu igru potražite na poveznici.

 

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

 

PR
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Telefon:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr