Ususret zimi uz Inu i Fiskars!

 width=

Zbog velikog interesa kupaca, trajanje Fiskars programa produžuje se do 31. ožujka 2014.

Opremite se novim Fiskars i Gerber proizvodima uz popust do čak 50%.
Ukoliko natočite gorivo ili kupite bilo koji proizvod ili uslugu na Ininim maloprodajnim mjestima, za svakih potrošenih 50 kn na blagajni dobivate naljepnicu. Sakupite potreban broj naljepnica, nalijepite ih u pripadajuću knjižicu, koju također dobivate prilikom kupnje, te kupite neki od 16 Fiskars ili Gerber proizvoda.

U ponudi su, među ostalim, lopata za snijeg, oštrilo za sjekire i noževe, kamp sjekira, nož sa sklopivom oštricom te set kuhinjskih noževa. Naljepnice se mogu skupljati od 25. studenog 2013. do 31. ožujka 2014., odnosno do isteka zaliha na svim Ininim maloprodajnim mjestima, a iskoristiti na odabranim maloprodajnim mjestima uključenima u promotivnu akciju.

Trgovačka marka „Fiskars“, osnovana 1694. godine u Finskoj, sinonim je kvalitete i iznimnog dizajna već stoljećima. Gerber (osnovan 1939. godine) vodeći je svjetski dobavljač opreme za boravak u prirodi, taktičke i radne opreme. Svaki pojedini artikl Fiskars alata i Gerber Survival serije dizajniran je kako bi zadovoljio kriterije izvrsnosti i funkcionalnosti u koje se i sami možete uvjeriti uključivanjem u ovu Ininu promotivnu akciju.

Više detalja o proizvodima uključenima u ovu promotivnu akciju potražite OVDJE.

Napomena: Maksimalan broj naljepnica po jednom računu je 20.

Kao osvježenje aktualne ponude programa vjernosti, INA vam od danas nudi tri nova Gerber proizvoda čije su performanse inspirirane potrebama velikog avanturista Bear Gryllsa!

 width=

U ponudi od sada možete pronaći i laganu Gerber Bear Grylls sjekiru robusne izrade koja će svojom kompaktnom izvedbom i izuzetno oštrom i tankom oštricom osigurati brzu i preciznu pripremu drva, kako za rezanje mladice grana, tako i po potrebi za cijepanje trupaca. Gumirana ručka ove sjekire iz Survival serije omogućuje čvrsto prianjanje ruke bez proklizavanja čime je veća kontrola nad oblikovanjem drva zajamčena. Uz deset prikupljenih naljepnica, ovaj proizvod je dostupan po cijeni od 249,90 kuna.

 width=

Bear Grylls, čovjek koji se upustio u avanturu tumaranja pustinjom s Bear Grylls Compact kompasom, ističe upravo ovaj proizvod kao obvezan za pohode u divljinu. U prirodi postoje različiti načini orijentacije, ali većina njih podrazumijeva upotrebu pozicije Sunca i čistog neba koji nisu uvijek dostupni. Upravo za takve situacije prikladan je ovaj lagani kompas karakterističan po malenoj i kompaktnoj veličini s ugrađenom vezicom za pričvršćivanje na jakne ili prtljagu, čija vanjska strana je izrađena od takozvane ABS plastike koji osigurava njegovu zaštitu. Kompas možete kupiti po cijeni od 69,90 kuna, uz prikupljenih 5 naljepnica.

 width=

Gerber Dime Multi alat proizvod je Tactical serije kojeg karakterizira nekoliko komponenti i karakteristika; kliješta izrađena od nehrđajućeg čelika, kliješta za rezanje žice, precizan rub oštrice, škare s oprugom, ravni odvijač, križni odvijač, pinceta i turpijica. Ovaj alat uključuje jedinstvenu oštricu oblikovanu za sigurno rezanje plastične ambalaže te otvarač za boce koji je dostupan čak i kad je alat sklopljen. Kompaktan i lagan i zasigurno će vam poslužiti u mnogim prilikama, a uz deset skupljenih naljepnica možete ga kupiti po cijeni od 119,90 kuna.