INA Grupa zaposlila 46 novih pripravnika u sklopu Growww programa

  • 46 novih pripravnika danas započinje svoj jednogodišnji staž u INA Grupi
  • Pripravnici izabrani u oštroj konkurenciji od više od 900 kandidata

Zagreb, 1. rujna 2015.– Potpisivanjem ugovora o radu danas je svoj jednogodišnji pripravnički staž u INA Grupi započelo 46 pripravnika zaposlenih u sklopu Growww programa. Na ovogodišnji Inin natječaj za zapošljavanje pripravnika prijavilo se više od 900 kandidata iz područja naftnog rudarstva i geologije, kemijskog inženjerstva, strojarstva, elektrotehnike i društvenih znanosti.

Pripravnike je na njihovom prvom radnom danu u Ini pozdravio g. Tvrtko Perković, Inin izvršni direktor za Korporativni centar koji im je čestitao na uspjehu u selekcijskom postupku i zaželio dobrodošlicu u INA Grupu. „U danima koji su pred vama saznat ćete kako biti dio Ininog tima ujedno znači i biti dio dinamičnog svijeta naftne industrije i mnogo šireg međunarodnog poslovnog okruženja. Jasno je, stoga, kako je ovakvo radno okruženje zasigurno idealno mjesto za stjecanje početnog iskustva, u što ćete se i sami uvjeriti.  Kako biste dobili najbolje što Growww program nudi budite otvoreni za stjecanje novih znanja i iskustva od starijih kolega, slobodno iznosite svoje ideje, preuzmite inicijativu i budite aktivni članovi svojih timova“, istaknuo je g. Perković.
Baš kao i njihovi kolege iz prethodnih pet Growww generacija, pripravnici će proći detaljnu poslovnu edukaciju te upoznati Inina postrojenja, dok će se njihov rad i učinkovitost nadgledati i ocjenjivati uz kontinuirano vodstvo mentora.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 441 benzinske postaje u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument