Jedan automobil otišao u Obrovac Sinjski, a drugi tek čeka vlasnika u Ininoj WRC nagradnoj igri!

 width=

Zagreb, 14. travnja 2022. – Sretnu dobitnicu u Ininoj nagradnoj igri, Mariju Šuste iz Obrovca Sinjskog, na Ininom maloprodajnom mjestu Zagreb-Heinzlova razveselio je proslavljeni automobilistički as Juraj Šebalj koji joj je uručio ključeve novog Suzukija S-Cross.

INA je i ove godine uz spektakularnu utrku Svjetskog prvenstva u reliju WRC Croatia Rally 2022, ali i uz svoje kupce za koje je pripremila najbolje zagrijavanje – SMS nagradnu igru „Osvajaj nagrade na svakoj etapi“. Najsretnija na prvoj etapi bila je Marija Šuste kojoj se kupovina na Ini isplatila jer kući vozi novi Suzuki S-Cross.Volim kupovati na Ini i članica sam INA Loyalty programa što mi je zbog mogućnosti dvostruke prijave za glavnu nagradu poduplalo šanse za dobitak. Hvala Ini na ovoj prekrasnoj nagradi, svim pogodnostima koje mi nude kroz program vjernosti te osobito na finoj kavi koju imaju na svojim lokacijama“ izjavila je presretna Marija, a Juraj Šebalj se kao iskusni znalac nadovezao: „Da bi sudjelovala u nagradnoj igri Marija je morala točiti Class Plus gorivo i time je zapravo nagradila i svoje vozilo jer ovo odlično Inino gorivo poboljšava performanse i čuva motor. Čestitam Mariji na oba dobitka!“

Čestitkama sretnoj dobitnici pridružila se i Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje koja je tom prilikom naglasila: „Naši kupci su nam na prvom mjestu i sve što radimo radimo radi njih i njihovog zadovoljstva. Želimo im ponuditi vrhunske proizvode bilo da je riječ o gorivima, našoj kavi, hot dogu ili ostaloj ponudi na maloprodajnim mjestima Ine te u Fresh Corneru. Cijenimo i nagrađujemo njihovu vjernost kroz INA Loyalty program, ali i kroz ovakve atraktivne nagradne igre.“ 

Utrci za nagradama tu nije kraj. Do 1. svibnja kupci Ine imaju priliku osvojiti još jedan preostali Suzuki S-Cross te prigodne WRC artikle i INA vrijednosne kartice od 1000 ili čak 2000 kn. Više informacija o prijavi za nagradnu igru i ostalim dobitnicima potražite na poveznici. Na odabranim maloprodajnim mjestima Ine možete se opskrbiti i WRC navijačkim suvenirima kako bi spektakl koji kreće 21. travnja dočekali potpuno spremni.

 

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa članica je MOL Grupe.

 PR

Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb

Telefon:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr