Na Ininoj benzinskoj postaji Vukova Gorica postavljen Pet Point

  • Na benzinskoj postaji Vukova Gorica, INA nudi novu uslugu: Pet Point – park za pse.
  • Pet Point će biti posebno koristan turistima, odnosno Ininim kupcima koji kreću na duži put sa psom
  • Ponuda robe široke potrošnje na benzinskoj postaji dodatno je proširena proizvodima za kućne ljubimce

Zagreb, 20. svibanj 2015. – Na benzinskoj postaji Vukova Gorica otvoren je Pet Point – prostor na kojem će se vlasnici pasa tijekom putovanja moći pobrinuti za svoje ljubimce. Za ovaj pilot projekt odabrana je BP Vukova Gorica koja se nalazi uz autocestu A1, budući da je nova usluga posebno korisna turistima koji na odmor kreću sa psima.

U praktičnost nove usluge uvjerila se i poznata voditeljica Barbara Kolar koja je sa svojim psom Lolom prva isprobala sve udobnosti koje ljubimcima nudi Pet Point na Vukovoj Gorici.  Nakon osvježenja na Ininoj postaji, Barbara i Lola su sa zadovoljstvom nastavile svoje putovanje.

„Kao velikoj ljubiteljici svih životinja i dugogodišnjoj vlasnici pasa, nisu mi strane situacije u kojima naši ljubimci zahtijevaju posebnu pažnju, a višesatna putovanja su zasigurno jedna od takvih situacija. Pohvalno je, stoga, što je INA mislila na svoje kupce i u ovom aspektu i omogućujući predah njihovim ljubimcima u Pet Point-u zapravo omogućila ugodnije putovanje i njihovim vlasnicima, “ izjavila je ovom prigodom gđa Kolar.

Pet Point je posebno osmišljen kutak za kućne ljubimce na kojem će četveronožni suputnici moći protegnuti noge, popiti vode, obaviti svoje potrebe  i u ugodnom ambijentu pričekati svoje vlasnike dok obavljaju kupnju. Prostor je ograđen i u potpunosti prilagođen kućnim ljubimcima, a INA je vodila brigu i o vlasnicima pasa. Za njih su postavljene klupe za odmor u neposrednoj blizini Pet Pointa.  Prodajni asortiman na benzinskoj postaji dodatno je proširen proizvodima za kućne ljubimce.
Pet Point je otvoren 0-24 sata.

O INA Grupi
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 442 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR          
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hrPriloženi dokument