Izvučen prvi dobitnik Suzukija S-Cross u Ininoj nagradnoj igri

INA je i ove godine uz spektakularnu utrku svjetskog prvenstva u reliju WRC Croatia Rally 2022 koja će se održati od 21. do 24. travnja kroz pet hrvatskih županija, a zagrijavanje za obožavatelje krenulo je još u veljači kroz Ininu SMS nagradnu igru „Osvajaj nagrade na svakoj etapi“. Dobitnica prve mjesečne nagrade, osobnog automobila Suzuki S-Cross je Marija Šuste iz Obrovca Sinjskog. Čestitamo našoj sretnoj dobitnici koja je ujedno i član INA Loyalty programa čime si je osigurala dvostruku šansu za dobitak! Pozivamo vas da se i vi uključite u nagradnu igru i ugrabite preostale vrijedne nagrade među kojima je još jedan Suzuki S-Cross!

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Posjetite bilo koje Inino maloprodajno mjesto do 1. svibnja, potrošite minimalno 250 kn, pri čemu na računu obavezno mora biti Class Plus gorivo i osigurajte si šansu za osvajanjem preostalog automobila Suzuki S-Cross te ostale atraktivne tjedne nagrade.

Ne zaboravite da INA Loyalty članovi automatski ostvaruju dvostruku prijavu za mjesečne nagrade te dvostruke bodove za točenje INA Class Plus goriva!

Nagrade koje vas još čekaju:

Mjesečna nagrada: OSOBNI AUTOMOBIL SUZUKI S-CROSS

Tjedne nagrade:

1 x JUHA KANKKUNEN DRIVING ACADEMY

3 x OBILAZAK SERVISNOG PARKA ZA DVIJE OSOBE

3 x RALLY TAXI VOŽNJA

2 x VIDEO IGRICA WRC 10

10 x KAPA, MAJICA I SUVENIR WRC CROATIA RALLY 2022

15 x INA KARTICA (10 x 1000 kn, 5 x 2000 kn)

Više informacija o prijavi za nagradnu igru i ostalim dobitnicima potražite ovdje.

Putujte bezbrižno uz čistu snagu Ininih Class Plus goriva i osvojite vrijedne nagrade!